• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Efkan Ala'dan Davutoğlu'na teşekkür

Yeniakit Publisher
2016-05-24 18:23:00 -
Efkan Ala'dan Davutoğlu'na teşekkür

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Başbakan Binali Yıldırım'a ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na teşekkür etti.

Bir önceki hükümet döneminde Başbakan Ahmet Davutoğlu ile çok yakın çalışan ve Davutoğlu'nun görevinden istifa etmesiyle kabine dışı kalacağına kesin gözüyle bakılırken, yeni kabineye Kalkınma Bakanı olarak giren Lütfi Elvan, ilk açıklamayı Twitter üzerinden yaptı.

DAVUTOĞLU'NA DA TEŞEKKÜR ETTİ

Elvan, yaptığı teşekkür açıklamasında, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve yeni Başbakan Binali Yıldırım'ın yanı sıra, birlikte çok yakın çalıştığı eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na da teşekkür eden tek isim oldu. Elvan açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

"Değerli dava arkadaşlarım, 65. Hükümetimiz hayırlı olsun. İlk günkü aşkla milletimize hizmet yolunda dur durak bilmeden çalışmayaz devam edeceğiz. Kurucu liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a ve 64. Hükümetimizin Başbakanı Ahmet Davutoğlu'na ve bu davaya hizmet eden tüm yol arkadaşlarıma bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan özellikle Mersinli, Karamanlı ve Konyalı hemşerilerime tüm Türkiye'ye teşekkür ediyorum. Vatana, millete hayırlı uğurlu olsun."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23