• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dünyayı gerçek Türk döneriyle buluşturacağız

Yeniakit Publisher
2017-11-18 22:14:00 -
Dünyayı gerçek Türk döneriyle buluşturacağız

Bereket Döner CEO’su Muhammet Nezif Emek "Büyük bir coğrafyada lezzetimizle, kalitemizle, Dünyayı gerçek Türk döneriyle buluşturacağız" dedi.

Türkiye'nin Dönercisi Bereket Döner, yeni franchise programı ile Balkanlar tüm Ortadoğu ve körfez ülkeleri ile Kuzey Afrika'nın tamamını hedef pazar olarak seçti. Hali hazırda 11 ülkeye ihracat yapan, Kosova ve Suudi Arabistan'da açtığı şubelerle yurtdışı tecrübesini geliştiren Bereket Döner'in çıktığı bu yeni yolculuğu hakkında bilgi veren Muhammet Nezif Emek "Büyük bir coğrafyada lezzetimizle, kalitemizle, Dünyayı gerçek Türk döneriyle buluşturacağız" dedi.

Türkiye'nin doğal bitki örtüsüyle ünlü Tokat Niksar'da kurduğu özel çiftlikte bu lezzet yolculuğuna yeni bir boyut kazandıran Bereket Döner'in sadece Türkiye'yi değil, Avrupa, Ortadoğu, Körfez ülkeleri ile Kuzey Afrika'yı saracağını söyleyen Emek "Son yıllarda AR-GE çalışmalarımız kapsamında geliştirdiğimiz çok sayıda ürünle, hem sofralarda hem de restoranlarda markamızı daha da güçlendirdik. Türkiye gibi rekabetin en yoğun olduğu ülkede sektörün en büyüğü ve öncüsü olmak bize büyük güç ve enerji kazandırdı. Doğal lezzetimiz, kaliteli ürünlerimiz, genç ruhlu ve dinamik girişimcilerle kuracağımız franchise zincirinde milyonlarca kişiye ulaşacak. Bu sadece Bereket Döner'in değil, Türk Döneri'nin sektörel olarak çok büyük bir başarısıdır" dedi. 

BALKANLAR, ORTADOĞU VE KÖRFEZ ÜLKELERİ İLE KUZEY AFRİKA İÇİN ÖZEL YATIRIM PROGRAMI 

Emek, Bereket Döner'in 1988 yılında İstanbul Beyoğlu'nda temellerinin atıldığını belirterek "Taksim'e gelen milyonlarca insanın tadına bakmadan geçmediği Bereket Döner, marka hikayesinde 30. yaşına girerken büyük merhaleler kat etti. Aradan geçen yıllar içinde, kendi lezzetimizi ve markamızı öncü başarılarımızla taçlandırdık." 

Bereket Döner, Türkiye'nin 81 iline ve dünyada 11 farklı ülkeye ihracat yapıyor. 30 yıllık üretim ve restoran tecrübesini Türkiye'de kurduğu 120 şubeyle daha da zenginleştirdi. Bereket Döner şimdi Balkanlar, Ortadoğu ve Körfez Ülkeleri ile Kuzey Afrika ülkeleri için hazırladığı yatırım programı sayesinde genç, dinamik girişimcilerle yeni işbirliklerine gitmeye hazırlanıyor. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

ÜRETİMDEN SOFRAYA KADAR HER AŞAMADA AYNI HASSASİYET 

Türkiye'de ilk Helal Sertifikası alan üretici kurumlardan biri olan Bereket Döner, sadece üretim hattında değil, tüketicinin sofrasına ulaşana kadar Helal üretim hassasiyetleri olan bir şirket olarak biliniyor. Bereket Döner'in yatırımcı adayları için hazırladığı business plan doğrultusunda masterfranchise haklarını vereceği yatırımcılarla, hedef ülkelerde daha büyük ölçekli, kalıcı yatırımlara yönelmek istiyor.

Suudi Arabistan'da üç farklı yatırım bölgesinin ikisi için masterfranchise anlaşması imzalayan Bereket Döner, halen Kuzey Afrika Ülkeleri ile Ortadoğu ve Körfez ülkeleri ile görüşmelerini sürdürüyor. 

Bereket Döner restoran zincirlerinin yanında 1998 yılında kurulan ve bugün Türkiye'nin ilk ve en büyük hazır döner üretim fabrikası ünvanını elinde bulunduran tesislerinde, günlük 50 ton et döner ve tavuk döner üretimi yapıyor. 

Bereket Döner ürünlerinin tamamı yüzde 100 doğal ve Helal şartlarına uygun olarak sofralarımıza kadar geliyor. 

Bereket Döner, et ürünleri çeşitliliği açısından da sektörün öncü kuruluşu olarak kendini gösteriyor. Sofraların vazgeçilmez yemeği geleneksel köfte ve burgerler, Bereket Döner ürün skalası içinde kendini gösteriyor. 

Bereket Döner'in paket dönerleri 180 gün, köfte çeşitleri 270 gün tavsiye edilen son tüketim tarihleridir. 

Bereket Döner halen İstanbul Hadımköy'deki tesislerden Türkiye'nin 81 iline ürün dağıtımı yakarken, 11 ülkeye de ihracatı bulunmaktadır

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23