• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dumanlı yine rakam ve cevap veremeyerek hakaret etti

Yeniakit Publisher
2014-09-18 21:04:00 - 2014-09-18 22:28:34
Dumanlı yine rakam ve cevap veremeyerek hakaret etti

Genel Yayın Koordinatörümüz ve Yazarımız Hasan Karakaya'nın gündeme getirdiği "Zaman'ın vergileri" konusuna Ekrem Dumanlı 2. kez cevap vermeye kalkıştı ancak yazısını yine hakaretlerle başlayarak yalanlarla tamamladı.

YENİAKİT.COM.TR - Pensilvanya merkezli Paralel İhanet Çetesi'nin sözcülüğüne soyunan Zaman gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, Hasan Karakaya'nın yazısına cevap vermeye çalışırken yine aynı taktiğe başvurdu.

Hayali rakamlarla tirajını 1 milyon gösteren Zaman'ın kabaca hesapla 5 trilyon olan satış kârının vergi rakamına tekâbül eden 1 trilyonunu ödeyip ödemediğini soran Hasan Karakaya'ya cevap yazısı döşenen ancak rakam veremeyerek sadece laf üreten Dumanlı, Karakaya'nın konuyu bir kez daha gündeme getirmesi üzerine 2. kez cevap vermeye çalıştı.

İMZASINI ATAMADI, YİNE LAGA-LUGA YAPTI

Bu defa imzasını atmaktan çekinerek "Zaman sitesinin yorum heberi" süsü verilerek sunulan Dumanlı yazıda, Karakaya'nın "Laga-luga yapma Ekrem rakam ver" çıkışına rağmen yine rakam verilemedi. "Zaman vergisini devletine ödeyen ve tek kuruş vergi borcu olmayan bir kurumdur" şeklinde kliasik bir açıklamanın yer aldığı yazıda, "Bize sormayın İstanbul Vergi Dairesi'ni arayıp öğrenenin" denildi.

Dumanlı'nın, Zaman'ın vergi rakamlarını ısrarla gizleyerek Akit'in ödediği vergiyi açıklamasını isteyip kelime cambazlığı yapması akıllardaki soru işaretlerini artırdı.

'SEÇİM ÖNCESİ OLMAZ' DEYİP SAKLADIĞI SAPIKLIĞI İNKAR EDEMEDİ

30 Mart Yerel Seçimleri'nin öncesinde Pensilvanya beslemeli kurumlardan CHA'nın üst düzey yetkilisinin, aynı kurumda çalışan genç bir bayanı toplu taşıma aracında taciz etmesinin ardından konuyu saklama derdine düştüğü ortaya çıkan Ekrem Dumanlı, Hasan Karakaya'nın gündeme getirdiği bu rezalete de cevap vermekten kaçındı.

Ahlâk ve edeb dışı, iğrenç taciz sonrası travma yaşayan genç bayana, "Sakın şikâyetçi olma. Bu olay seçimden önce basına aksederse mahvoluruz. Biz, o şahsı seçimden sonra göndeririz" dediği öne sürülen Dumanlı'nın bu cümleleri inkar edemeyerek, "Taciz dedikodusuna kurumumuzda asla müsamaha gösterilmez" demesi manidar karşılandı. Tacize uğrayan mağdureye "Seçim sonrası gönderiririz şimdi sus" diyerek sapık yöneticiye sahip çıktığı iddiasını inkar edemeyen Dumanlı, "Prensip olarak ismi bu tür iddialara karışan kişilerin kurumla ilişkisi kesilir." diyerek üstü örtülü şekilde Hasan Karakaya'nın iddialarının doğruluğunu teyit etti ancak yine herhangi bir cevap veremedi.

YALANLA NOKTALADI

17 Aralık darbe operasyonu sonrası gerçeklere yalan, yalanlara gerçek demesi ile sık sık gündeme gelen Bedduacı Hoca Cemaati gazetelerinden Zaman'ın başında durmakla görevli Ekrem Dumanlı, Akit gazetesinin cinsel istismar suçundan mahkum olan Hüseyin Üzmez'i koruduğu iftirasını atarak yazısını noktalaması "Yalansız bir madde bile sıralayamamış" dedirtti.

www.yeniakit.com.tr

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23