• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dr. Ayhan Erenoğlu tekbirlerle uğurlandı

Yeniakit Publisher
2016-05-01 19:15:00 - 2016-05-02 10:33:15
Dr. Ayhan Erenoğlu tekbirlerle uğurlandı

Müslümanlara olan hayırları ile tanınan Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevini yürüten Doktor Ayhan Erenoğlu geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybeden Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu için Devlet Hastanesi önünde bir tören düzenlenerek cenaze namazı kılındı. Dr. Erenoğlu'nun cenazesi 20. Dönem Milletvekili Akit gazetesi yazarı Şevki Yılmaz tarafından kıldırıldı. 
 
Törene, Karaman Valisi Murat Koca, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Dr. Ayhan Erenoğlu'nun dayısı ve 20. Dönem Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz, daire müdürleri ile Erenoğlu’nun ailesi, meslektaşları ve hastane çalışanları katıldı.
 
Erenoğlu’nun morgdan alınan cenazesi sevenlerin omuzlarında törenin yapılacağı başhekimlik önüne getirildi.
 
Duygulu anların yaşandığı törende konuşan AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, “Çalışkanlığı ve sıcaklığı ile tanıdığımız bir kardeşimizi ebediyete uğurluyoruz" dedi.
 
Yapılan konuşmaların ardından cenaze namazına geçildi. Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu’nun cenaze namazını dayısı ve 20. Dönem Refah Partisi Milletvekili Akit gazetesi yazarı Şevki Yılmaz kıldırdı. Kılınan namazın ardından Erenoğlu’nun cenazesi defnedilmek üzere ambulansla Kocaeli’ye gönderildi.
 
 
Erenoğlu, geçtiğimiz Cuma akşamı meslektaşları ile halı sahada top oynadığı sırada kalp krizi geçirmiş ve yapılan ilk müdahalenin ardından Konya'ya sevk edilmiş, kurtarılmayarak hayatın kaybetmişti.
 
Merhum doktor Ayhan Erenoğlu yarın Kocali kartepe ilçesi Kullar merkez cami öğle namazı müteakip kılınacak cenaze namazı ile kabrine konulacak. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23