• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dostluğumuz çimento gibi sağlam olsun

Yeniakit Publisher
2015-08-27 08:08:42 - 2015-08-27 08:08:41
Dostluğumuz çimento gibi sağlam olsun

Brezilyalı şirket Votorantim Cimentos’un CEO’su Dissinger, “Votorantim grubu olarak Türkiye’nin geleceğine tam bir güven içerisindeyiz. Buraya çevreye çok duyarlı bir fabrika kuruyoruz” dedi

Dünyanın en büyük çimento üreticilerinden biri olan Brezilya merkezli Votorantim Cimentos’un Sivas’a kuracağı 140 milyon Euro değerindeki yeni çimento fabrikasının temeli atıldı. 

Sivas’a yapılan en büyük özel sektör yatırımı olan yeni çimento fabrikası, Votorantim Cimentos’un da Amerika kıtası dışında yaptığı en büyük yatırım oldu. 

TOPLANTIYI TÜRKİYE’DE YAPTILAR

Temel atma töreni Votorantim Cimentos Yönetim Kurulu Üyeleri ve Brezilya ve İspanya’dan gelen en üst düzey yöneticilerinin katılımıyla yapıldı.  Firma yöneticileri Votorantim Cimentos’un önümüzdeki 10 yıla ilişkin yol haritasının belirleneceği büyük yönetim kurulu toplantısını da Türkiye’de gerçekleştirdi.  

Törende konuşan Sivas Valisi Alim Barut, merkezi Brezilya’da bulunan Votorantim şirketinin Sivas’ta kuracağı yeni çimento fabrikasının Türkiye ve Brezilya arasında kurulan sağlıklı ilişkilerin bir göstergesi olduğunu  ve söz konusu yatırımdan dolayı memnuniyet duyduğunu söyledi.  
ÖNE ÇIKAN VİDEO

ÜLKE DAHA DA BÜYÜYECEK

Votorantim Cimentos CEO’su Walter Dissinger de, “Bu yatırımı kolaylaştıran, bize yardımcı olan tüm otoritelere teşekkür ederim. Biz Votorantim grubu olarak Türkiye’nin geleceğine tam bir güven içerisindeyiz. Altyapı ve konut yatırımlarında ve Türkiye’nin ekonomik büyümesi konusunda ülkeye tam bir güvenimiz söz konusu. 2017 yılının başında fabrikayı işletmeye alacağımız zaman tekrar görüşmek üzere” dedi. 

UZUN SOLUKLU YATIRIMLAR İÇİN BURADAYIZ

Votorantim Cimentos CEO’su Walter Dissinger,  Türkiye’nin şirketin yapacağı uzun soluklu yatırımlar içerisinde önemli bir yer tuttuğunu ifade etti. CEO Walter Dissinger, “Grubumuz sürdürülebilir yatırımlara özen gösteriyoruz. Burada çimento yatırımı olarak yeni bir fabrika inşa ediyor olmaktan dolayı gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23