• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Doğuş Otomotiv’e sürdürülebilirlik ödülü

Yeniakit Publisher
2017-11-21 18:19:00 -
Doğuş Otomotiv’e sürdürülebilirlik ödülü

Türkiye’de iş modellerinin gelişmesine ve değişimin ivme kazanmasına katkıda bulunmak amacıyla 4’üncüsü düzenlenen Sürdürülebilir İş Ödülleri sahiplerini buldu.

Doğuş Otomotiv sürdürülebilirlik bilincini ülke genelindeki yetkili satıcı ve tedarikçilerine de yaygınlaştırmak için kurduğu iş modeliyle, Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından verilen Sürdürülebilirlik İş Ödülleri’nde Tedarik Zinciri Yönetimi kategorisinde ödüle kayık görüldü. 

Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından Türkiye’de iş modellerinin gelişmesine ve değişimin ivme kazanmasına katkıda bulunmak amacıyla bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Sürdürülebilir İş Ödülleri sahiplerini buldu. Doğuş Otomotiv, artık bir kurum kültürü haline gelen kurumsal sürdürülebilirlik bilinci konusunda ülke genelindeki yetkili satıcı ve tedarikçilerinde farkındalık yaratmak için kurduğu iş modeli ile Tedarik Zinciri Yönetimi kategorisinde ödüle layık görüldü. 

Doğuş Otomotiv, sektöründe bir ilk olan ve kurumsal sorumluluk konusunda küresel raporlama girişimi Global Reporting Initiative (GRI) çerçevesine uygun hazırladığı Kurumsal Sürdürülebilirlik Raporu’nu ilk kez 2009 yılında yayınlamıştı. Sürdürülebilirlik konusunda yetkili satıcılarına yönelik çalışmalarına da ilk kez 2013 yılındaki raporda yer veren Doğuş Otomotiv, 3 yıl içinde 17 yetkili satıcı, 2 iştirak ve 3 tedarikçisini de rapora dahil etti. 

7 yıl önce ilk raporu yayınlarken amaçlarının toplumsal katkı ve sürdürülebilirliğin bir kurum kültürü haline gelmesi olduğunu söyleyen Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar,” Bizler 7 yıl boyunca elde ettiğimiz sürdürülebilirlik bilinci ve tecrübesini artık paydaşlarımız ile paylaşıyoruz. Birbirinden bağımsız olan ilgili kurumlar artık kurumsal sürdürülebilirlik sistemimize dahil oldu. Onlar da KS yaklaşımımız ile ilgili tüm eğitimlerimize katılıyor, sürdürülebilirlik ve toplumsal katkı ile ilgili çalışmalar yapıyor ve belli sorumluluklar alıyor. Amacımız, bu bilinci tüm paydaşlarımıza ulaştırabilmek” diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23