• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Doğan medyasındaki dizilerden yeni sezonda da pislik akıyor

Yeniakit Publisher
2014-10-02 17:18:00 - 2014-10-02 17:48:44
Doğan medyasındaki dizilerden yeni sezonda da pislik akıyor

Porno yayıncılığından ceza da alan Aydın Doğan medyasının reyting için yapmadığı rezalet kalmadı. Kanal D, daha önce "Fatmagül'ün Suçu Ne", "Aşk-ı Memnu", "Öyle Bir Geçer Zaman ki" gibi tecavüz, kadına şiddet ve sapık ilişki sahnelerinin ağırlıklı olduğu dizilerine bir yenisi daha eklendi.

Kanal D "Fatmagül'ün Suçu Ne", "Aşk-ı Memnu", "Öyle Bir Geçer Zaman ki", gibi tecavüz, kadına şiddet ve sapık ilişki sahnelerinin ağırlıklı olduğu dizilerine bir yenisi daha ekledi.

1980′li yılların İzmir'inde geçen olayları konu edinen "Benim Adım Gültepe", dün gece 5. bölümüyle ekrana geldi. Bir önceki bölümde hapisteki eşi, Gülümser'in Halil'le birlikte olduğunu kardeşinden öğrenmişti. Kardeşi de yengesine "ihanetinin bedelini" ödetmek için kapısına dayandı. Daha önce de yine Kanal D'de yayınlanan 'Öyle bir Geçer Zaman Ki' dizisindeki Cemile karakterini canlandıran Ayça Bingöl, o zaman da Ali Kaptan tarafından tecavüze uğrayıp dayak yedikten sonra intihara kalkışmıştı.

SÜREKLİ ŞİDDET SÜREKLİ SAPKINLIK

Yayınladığı dizilerde reyting için tecavüz, kadına şiddet ve sapık ilişki konularını işleyen Doğan Medyası, yeni sezon dizilerinde de bu geleneği sürdürüyor. Kadınlara uygulanan şiddeti, şiddete bir tepki olarak değil tamamen reyting malzemesi olarak kullanan Doğan Medyası, haber sitelerinde de müstehcen içerikler yayınlayarak kadınları bir 'tık' malzemesi olarak kullanmaktan çekinmiyor.

Baldır-bacak fabrikası olarak anılan Doğan grubu gazete ve internet sitelerine herhangi bir yaptırım uygulanmaması tepkiyle karşılanıyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23