• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diyarbakırlı milli atıcıdan yeni rekor

Yeniakit Publisher
2017-05-25 13:37:49 -
Diyarbakırlı milli atıcıdan yeni rekor

Diyarbakırlı Milli Atıcı Ömer Akgün, 17-24 Mayıs tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Havalı ve Ateşli Silahlar Dünya Kupasında dördüncü oldu.

Daha önce Azerbaycan’da yapılan İslami Dayanışma Oyunlarında 10 metre Havalı Tüfek müsabakalarında birinci olan ve rekora imza atan Ömer Akgün, son olarak Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Havalı ve Ateşli Silahlar Dünya Kupasında önemli bir dereceye imza attı. Elde ettiği derecelerle Türkiye’nin en iyi atıcıları arasında yer alan Ömer Akgün, Almanya’da çok iyi bir derece elde ettiğini ancak madalya kürsüsüne çıkamadığını ifade etti. Milli sporcu, Azerbaycan’ın Bakü kentinde yapılan İslami Dayanışma Oyunlarının ardından Havalı ve Ateşli Silahlar Dünya Kupasına katıldığını belirtti. Akgün, “Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Havalı ve Ateşli Silahlar Dünya Kupası müsabakaları çok zorlu geçti. Çok önemli sporcuların yer aldığı müsabakalarda madalya kürsüsünü küçük puanlarla kaybettim. Ama dördüncü olarak kendime ait olan Türkiye rekorunu bir kez daha kırdım” dedi.

Dünya Kupası müsabakalarının devam ettiğini belirten Akgün, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“6-12 Haziran tarihleri arasında Azerbaycan’ın Gabala kentinde yine Havalı ve Ateşli Silahlar Dünya Kupası müsabakaları düzenlenecek. Şimdi bu müsabakalara hazırlanıyorum. Hedefim bu yarışmada ilk üçe girip madalya ile ülkeme dönmektir.”

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23