• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diyanet İşleri Başkanı Görmez’den alçak saldırıya kınama!

Yeniakit Publisher
2016-06-29 09:19:00 -
Diyanet İşleri Başkanı Görmez’den alçak saldırıya kınama!

Görmez: Yaklaşan Kadir  gecesinin ve bayram sevincinin gölgesinin üzerimize düştüğü böylesi müstesna bir gecede, İstanbul'da, Atatürk Havalimanı’nda onlarca masum insanın şahsında hepimizi ve bütün insanlığı can evinden vurmaya kalkışan terör unsurlarını, bağlı bulundukları ideolojileri, referans ve sözümona değerleri ne olursa olsun şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. 

Vicdanını ve merhametini kaybetmiş şer odaklarının bir iftar vaktinde hiçbir edep, haya ve ahlak düsturuna bağlı olmaksızın gerçekleştirdikleri bu çirkef saldırı milyonlarca Müslümanın ve masum insanın ahu zarı karşısında mağlup olacaktır. İnsanlığımıza kasteden ve yaşama hürriyetimizi rehin alma heveslisi bu girişimler aziz milletimizin ortak inanç, duygu ve hissiyatı karşısında rezil ve rüsvay olacaktır.

Bu acımasız saldırı karşısında hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Cenabı Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize en kısa zamanda acil şifalar diliyorum. Bir barış ve esenlik yurdu olan bu cennet vatanımızda huzursuzluk çıkaran, vatandaşlarımızı tehdit ve saldırılarıyla sindirmek isteyenler, taşıdığımız umut ve sahip olduğumuz iman karşısında bihakkın mağlup olacaklardır dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23