• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diş ağrısını kesen 2 malzemeli karışım!

Yeniakit Publisher
2017-04-13 10:40:00 -
Diş ağrısını kesen 2 malzemeli karışım!

Gece aniden gelen diş ağrınızı evde bulunan malzemelerle çözebilirsiniz. İşte sizleri iki malzemeyle diş ağrısından kurtaracak yöntem…

Diş hekimine görünmek bazı nedenlerden dolayı gecikebilir. Örneğin yoğun iş temposu gece geç saatlerde gelen diş ağrısı dişçiye gitmenize engel bir durum olarak karşımıza çıkar.

 Diş ağrısı gibi kuvvetli bir ağrının önüne geçip biraz olsun rahatlamak istiyorsanız size vereceğimiz tarifi uygulayıp ağrınızdan kurtulabilirisiniz.

Birazdan vereceğimiz yöntem diş ağrınızı geçici olarak azaltacaktır. Ağrının temelinde başka sebeplerde olabileceği için muhakkak diş hekimine görünmelisiniz.

İşte sizleri diş ağrısından kurtaracak mucizevî karışım tarifimiz…

Malzemeler
½ yemek kaşığı öğütülmüş karanfil
½ yemek kaşığı hindistan cevizi yağı
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Hazırlanışı
 

Karanfil içeriğinde ağrı kesici etkisi olan öjenol içerir. Öjenol antiseptik bir bileşendir. Karanfilin içeriğinde yer alan öjenol diş uzmanları tarafından lokal anestezi yöntemlerinde diş etinin uyuşması için kullanılır.

Doğal hindistan cevizi yağında kaprik asit ve laurik asit bulunur. Bu iki asit viral ve bakteriyel enfeksiyonu önler.

İki malzemeyi bir kâsenin içeriğinde karıştırın. Daha sonra bir kulak çubuğu yardımıyla bu karışımı ağrıyan dişinize sürün. Ağrının bir zaman sonra azaldığını fark edeceksiniz.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23