• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dilmen'den GS'ye: Saçma sapan...

Yeniakit Publisher
2016-10-23 09:02:00 -
Dilmen'den GS'ye: Saçma sapan...

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Trabzonspor maçını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Trabzonspor maçı sonrası NTV Spor'da yaptığı yorumda özellikle Galatasaray hakkında şu tespitlerde bulundu:

"Galatasaray-Trabzon, Fenerbahçe-Trabzon, Beşiktaş-Trabzon dediğiniz zaman, maç nerede olursa olsun, Trabzonspor'un ligdeki pozisyonu ne olursa olsun, haftanın maçı bu maç dersiniz. Gerçekçi olmak gerekirse Trabzonspor'un bu kadrosu şampiyonluk yarışında olur mu, olmaz!

Kulübün tarihi açısından baktığınızda Trabzonspor'un kazanması sürpriz değildir. Ama şu anki kadro kalitesi bakımından sürprizdir. Geçen haftaki Trabzon'a bakınca da sürpriz değil. Zira son derece iyi sinyaller verdiler. Trabzonspor iyi oynamayabilir ama kalesini iyi savundu. Ceza sahasının dışında, tehlikeli bölgenin dışında savundular. Uğur Demirok başta olma olmak üzere Trabzonspor'un savunması harikaydı!

Trabzonspor golü atmasına rağmen hücumda çok etkili olamadı. Bunun da sebebi N'Doye'nin kötü gününde olması. Ama kaleci Onur ve iki stoperi mükemmel oynadı.

'SAÇMA SAPAN'
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Galatasaray çok ama çok saçma sapan bir ofsayt taktiği yaptı. Galatasaray'ı bekleyen tehlike çizgi halinde yakalanmak. Riekerink'in çok eksik olduğunu düşünüyorum. Maçlarda yaptığı oyuncu değişikliklerinin daha bu sezon Galatasaray'ın lehine olduğunu görmedim."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23