• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Devlet Bahçeli: Dün Haçlı, bugün FETÖ!

Yeniakit Publisher
2017-08-29 17:11:00 -
Devlet Bahçeli: Dün Haçlı, bugün FETÖ!

MHP lideri Bahçeli, "Dün Bizans, Haçlı, yedi düvel olarak anılan ehl-i salibin şimdiki ismi FETÖ, PKK, PYD, YPG, İŞİD olmuş, canilik yeni bedenler bulmuştur" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, resmi Twitter hesabı üzerinden 30 Ağustos Zafer Bayramı için değerlendirmelerde bulundu.

Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

"30 Ağustos 1922; battı sayılan, söndü sanılan istiklal güneşinin vatan semalarında tekrardan doğmasının, yeniden parlamasının tarihidir. 30 Ağustos’ta Türk milleti ordusuyla tek yürek olup devleşmiş, inanç istilayı silip süpürmüş, demir iman karşısında çaresiz kalmıştır. Öyle hazin ve hüsranla bezenmiş bir dönemdi ki; millet yorgun, vatan durgun, devlet suskun, düşman dolgun ve gücünün doruğundaydı!

Şehit kanlarıyla savuşturuldu

Esarete boyun eğmeyen Türk milleti, dağınıklığı birleştirip, yılgınlığı defedip yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer mevkiine ulaşmıştır. 30 Ağustos 1922’de tarihi haklarımız taarruz ruhuyla savunulmuş, Anadolu’nun işgali damla damla akıtılan şehit kanlarıyla savuşturulmuştur.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Zaferler önce kafada kazanılmıştır

Zalimler, hainler; asil ve soylu Türk milletinin inanç ve iradesi karşısında diz çökmüş, hamiyet ve haysiyetinin önünde tel tel dağılmıştır. Pencere demirlerinden kamalar, demiryolu raylarından süngüler, emek emek kağnılarla cepheye taşınan silahlar bağımsızlığımızı müjdelemiştir. Zaferler önce kafada kazanılmıştır. Her zaferin akıl,sabır,strateji,kapsamlı hazırlık dönemi vardır ve 30 Ağustos bunun mümeyyiz örneğidir.

Gazi Mustafa Kemal, Sultan Alparslan’ın Malazgirt’te diktiği sancağı tutmuş kaldırmış, Anadolu’yu düştüğü yerden tekrar ayaklandırmıştır.

30 Ağustos, Türk tarihinin kilit noktası, 29 Ekim 1923’ün habercisi, 1299 kuruluş onurunun tamamlayıcısı,Ötüken şuurunun taarruz halkasıdır. 95 yıl evvel verilen topyekûn imha savaşıyla ve Gazi Mustafa Kemal’in ifadesiyle, düşman Anadolu’nun harimi ismetinde tamamen boğulmuştur. Büyük milletimiz için zafer tesadüflerin eseri değil; bizzat kutlu varlığıyla özdeşleşen muhteşem ve kalıcı sonucun adıdır, şanıdır.

Şimdiki ismi FETÖ, PKK, PYD, YPG, İŞİD

15 Temmuz’da; 26 Ağustos 1071’in intikamı, 26 Ağustos 1922 Büyük Taarruzun rövanşı, 30 Ağustos 1922 Büyük Zaferin öcü alınmak istenmişti. Dün Bizans, Haçlı, yedi düvel olarak anılan ehl-i salibin şimdiki ismi FETÖ, PKK, PYD, YPG, İŞİD olmuş, canilik yeni bedenler bulmuştur. Türk düşmanları her devirde devşirdikleri alçak tetikçileriyle üzerimize gelmişler, ama devrilip yıkılmaktan da kurtulamamışlardır.

30 Ağustos 1922 öncesi tarihe karşı bütün sorumluluğu üstüne alarak gıpta edilecek bir liderlik gösteren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Milli Mücadele’de destan yazan kahraman şehitlerimize, kahraman neslimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23