• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Denizli Serinhisar yüksekokuluna kavuşuyor

Yeniakit Publisher
2015-08-30 08:25:00 -
Denizli Serinhisar yüksekokuluna kavuşuyor

Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, Serinhisar'ın Yüksekokul hayalini mutlu sona yaklaştırdı.

Kobaş, Üniversite için 77 dönümlük satın aldığı arsanın tapusunu aldı. Bu haber Serinhisar ilçesinde büyük heyecana neden oldu. Serinhisar'da yaptığı ilklerle birçok yeniliğe imza atan Başkan Kobaş, dev proje ve hizmetlerle hem dikkat çekiyor hem de ilçe halkının taktirini kazanmaya devam ediyor.

Serinhisar'ın uzun yıllar hayalini yaşadığı Yüksekokulun arazi tapusunu alan Başkan Kobaş, 77 dönümlük arazinin şimdi parselasyon çalışmalarını başlattı. Yerel basının haberine göre Kobaş, arazinin PAÜ'ye devri konusunda hazır olduklarını ve üniversite yönetiminden destek beklediklerini açıkladı.

Kobaş açıklamasına şöyle devam etti, "Serinhisar'm tüm hayallerini bir bir gerçekleştiriyoruz. Halkımızdan aldığımız güçle daha birçok hayali gerçekleştireceğiz. Bu konu bizim için hayati öneme sahipti. Serinhisar'm kabuğunu bu şekilde kıracağını düşünüyor ve inanıyoruz. I lerkesten de bu noktada destek bekliyoruz. İlçemizin Denizli'de parmakla gösterilen ilçelerden biri olması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Serinhisarlı hemşerilerimiz hizmetlerin en güzeline layık. Bunu tek başımıza yapamayız. Halkımızla birlikte her türlü zorluğu aşarak Serinhisar'ı hak ettiği noktaya getireceğiz" dedi.

 

egitimrehberi / 30 Ağustos 2015
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23