• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Denizin dibinde olsalar bile, vatanımızı darbecilere yedirmeyiz!

Yeniakit Publisher
2016-08-24 23:15:00 -
Denizin dibinde olsalar bile, vatanımızı darbecilere yedirmeyiz!

Darbeciler tepkiler dinmiyor. Konya'da özel bir dalış merkezinde eğitim alan 30 dalgıç, FETÖ'nün darbe girişimine tepkilerini Ege Denizi'nin metrelerce altında, pankartlar ve Türk bayrağı açarak gösterdi.

15 Temmuz darbecilerine farklı bir tepki daha. Konya'da özel bir dalış merkezinde eğitim gören 30 dalgıç,  Muğla'nın Bodrum ilçesine giderek tekneyle denize açıldı. 

Karaada açıklarına demir atan dalgıçlar yaptıkları hazırlıkların ardından metrelerce derine daldı. Dalgıçlar, suyun altında açtıkları pankartlarla terör örgütü FETÖ'ye karşı tepkilerini dile getirdi.

Denizin metrelerce altında, "Denizin dibinde bile olsalar vatanımızı darbecilere yedirmeyiz" yazılı pankart açan dalgıçlar, ardından "Darbecilere karşı Başkomutanın yanındayız" yazan ikinci bir döviz açtı.

Dalgıçlar son olarak Türk bayrağı açıp, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek mesajı gönderdi.

Konya Dalış Merkezi eğitmeni Mustafa Kaynaroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz gecesi milli iradeye ve demokrasiye karşı haince ve kalleşçe bir darbe girişiminde bulunulduğunu belirtti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Su altında demokrasi mesajını verdik"

O gece halkın büyük bir kahramanlık destanı yazarak darbecilere gerekli cezayı verdiğini ifade eden Kaynaroğlu, şunları kaydetti:

"Konya Dalış Merkezi dalgıçları olarak demokrasinin ve milli iradenin arkasında olduğumuzu göstermek için su altında pankartlar açarak bu şekilde bir destek vermek istedik. Konya'dan 30 dalgıç arkadaşımızla Bodrum'a gittik. Dalış yapan 30 kişinin arasında farklı siyasi görüşten olan arkadaşlarımız vardı ama söz konusu vatan olduğu için tüm arkadaşlarımız aynı paydada birleşmeyi bildi. Su altında demokrasi mesajını verdik. Allah vatanımıza ve milletimize tekrar bu acıları yaşatmasın."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23