• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Denayer Galatasaray yolunda

Yeniakit Publisher
2016-08-27 18:41:00 -
Denayer Galatasaray yolunda

Galatasaray'ın gözden çıkardığı futbolcular; Salih Dursun, Umut Bulut ve Olcan Adın'ın Sarı-Kırmızılı kulüpten ayrılması bekleniyor. Manchester City'nin oyuncusu Jason Denayer'in ise kiralık olarak geri dönmesi bekleniyor.

Galatasaray'da teknik direktör Riekerink'in kadroda düşünmediği isimler birer birer kulüpten ayrılıyor. Denayer'in ise Manchester City'den kiralanmak üzere olduğu belirtildi. Umut Bulut'un Kayserispor ile anlaşma sağlamasının ardından Salih Dursun'un da kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor.

NTV Spor'da yer alan habere göre; Salih'i Alanyaspor ve Gaziantepspor'un istediği, genç oyuncunun tercihini büyük olasılıkla Gaziantepspor'dan yana kullanacağı belirtildi.
Riekerink'in kadro dışı bıraktığı Olcan Adın ise kendisine yurt dışından gelen tekliflere yanıt vermeyi düşündüğü aktarıldı. Olcan, daha önce Bursaspor'un gündemine gelmiş ancak oyuncunun 1.8 milyon euroluk yıllık ücreti transferin önüne geçmişti.

UMUT'UN MAAŞI GALATASARAY'DAN

Kayserispor ile anlaşan Umut Bulut'un maaşının bir kısmını Galatasaray karşılayacak. Sarı-Kırmızılılardan son yılında 1 milyon 850 bin euro alacak olan tecrübeli golcünün maaşı yarı yarıya Kayserispor ve Galatasaray tarafından ödenecek. Riekerink tarafından düşünülmeyen Tarık Çamdal için ise şu ana kadar kulübe ulaşan resmi bir transfer teklifi olmadı.

DENAYER FLORYA'YA DÖNÜYOR
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Manchester City kulübüyle bir süredir kiralık formülü için görüşen Galatasaray yönetimi, transferde sona yaklaştı. Önümüzdeki günlerde Denayer'in kiralık olarak kadroya katılması bekleniyor.
Galatasaray teknik direktörü Riekerink, savunmada hızlı bir oyuncunun varlığının kadro derinliği açısından önemli olacağını yönetime söyleyerek, Denayer'i mutlaka takımda görmek istediğini belirtmişti. Yönetim de Riekerink'e çalışmaların olumlu geçtiğini söyleyip bu transferde sonuç alınacağının garantisini verdi.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 28 maça çıkan Denayer, 1 sarı kart görüp 3 asist yapmıştı. Sezon içinde adele sakatlığı geçiren başarılı oyuncu yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalmıştı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23