• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Demirtaş'tan PKK'lılara taziye ziyareti!

Yeniakit Publisher
2015-10-07 16:48:00 - 2015-10-07 17:02:13
Demirtaş'tan PKK'lılara taziye ziyareti!

Selahattin Demirtaş, önceki gün polisle çatışırken ölen 2 PKK'lı teröristin taziye ziyaretinde "Şehit polislerin taziyesine de gideriz" dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Gültan Kışanak, Fırat Anlı ve HDP Diyarbakır milletvekilleri ile Diyarbakır’da önceki gün çıkan çatışmada ölen YDGH'li Rezan Kaya ile Ömer Koç’un taziyesine katıldı.

HENDEK KAZMAYA ÇALIŞIRKEN ÖLDÜLER

YDG-H'liler, Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bazı sokak girişlerine hendek kazmaya çalışırken hendekleri kapatmaya gelen polislerle yaşanan çatışmada ölmüşlerdi.

ŞEHİT TAZİYESİNE DE GİDERMİŞ!

PKK'lıların taziye evinde ölenler için dua ettikten sonra açıklama yapan HDP Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş, çatışmalarda şehit olan asker ve polis taziyelerine de uygun koşullar olması halinde katılacaklarını ve katılmak istediklerini de söyledi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Demirtaş, "Bu savaşta evladını yitirmiş herkese Allah’tan sabır diliyor, rahmet diliyorum. Bu acılar, ortak acılarımızdır" diye konuştu.

DEVLETE MEYDAN OKUDU

Ak Parti’nin bölgede silindiğini, sıfırlandığını belirten Demirtaş, "AKP’nin Diyarbakır’da aldığı zar zor bir tane milletvekili var. Onun dışında AKP’nin burada hiç bir şeyi yok. Devlet burada sadece karakoldan ibaret. Başka hiç bir temsiliyeti yok. Yitirmiş durumdalar. Tek bir seçilmişleri kalmadı. AKP’nin burada siyasi olarak hiç bir karşılığı kalmadı. Neyle ayakta duruyor, Ankara’dan gönderdiği özel infaz timleriyle burada ayaktadır" dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23