• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Demirtaş yalan söylüyor

Yeniakit Publisher
2015-04-25 07:46:00 - 2015-04-24 22:51:05
Demirtaş yalan söylüyor

Bugün Gazetesi’nde yeralan; “Ankara’nın görüşme teklifini Kandil reddetti” başlıklı haber, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan tarafından yalanlandı. Akdoğan, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın katıldığı bir TV programında sarf ettiği iddia edilen açıklamalarına dayandırılarak verilen haberin tamamen uydurma ve yalan olduğunu açıkladı.

YENİ AKİT / ANKARA - Paralel medyanın yayın organlarından Bugün Gazetesi’nin internet sitesinde yer verdiği; “Ankara’nın görüşme teklifini Kandil reddetti” başlıklı haberi, gazetemize konuşan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan tarafından yalanlandı. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın katıldığı bir televizyon programında kendisine yöneltilen, “Herhangi bir heyet çözüm süreciyle ilgili Kandil ile görüştü mü” şeklindeki soruya verdiği, “Bu süreçte tek görüşme dahi olmadı, daha doğrusu Kandil bunu kabul etmedi. Bazı teklifler Ankara’dan gitmiş diye duyduk ama hangi devlet heyeti bilmiyorum. Kandil, ‘hayır zaten İmralı ile görüşme oluyor. Bizimle ayrıca görüşülmesine gerek yok demiş’ cevabı, paralel medya tarafından, “Ankara’nın görüşme teklifini Kandil reddetti” başlığı altında verildi.

HABER TAMAMEN YALAN VE UYDURMA

Bugün Gazetesi’nin internet sitesinde yayınlanan haberle ilgili Akit Ankara Temsilcisi Serdar Arseven’in sorularını cevaplayan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, “Böyle bir durum yok. Ne teklif var, ne de ret. İddialar tamamen uydurma, tamamen asılsız. Ciddiye alınacak şeyler değil” dedi.Yeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23