• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Davutoğlu: Milletimiz gerekli dersi verecek

Yeniakit Publisher
2015-10-07 19:09:00 - 2015-10-07 19:14:06
Davutoğlu: Milletimiz gerekli dersi verecek

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu, "Yeni bir seçime gidiyoruz. 1 Kasım'da bir kere daha milletin, yani sizin dediğiniz olacak. Millet kendisinin sesine kulak verene desteği verecek" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bayrampaşa'da düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Milli gemi, milli denizaltı, milli yüksek hızlı tren, tank ve otomobil üretiyoruz. Milli aşı üretiyoruz, milli uzay ajansını kuruyoruz, milli nükleer enerji üretiyoruz. Türkiye'de artık hiçbir konuda dünyaya bağımlı olmayan yeni bir dönem başlatıyoruz" dedi.

1 Kasım seçimlerinde, sandıkları açıldığında millete kulak verenle vermeyenin ayrılacağını ifade eden Davutoğlu, şöyle konuştu: "Şimdi yeni bir seçime gidiyoruz. 1 Kasım'da bir kere daha milletin, yani sizin dediğiniz olacak. İnanıyorum ki, seçim sandıkları açıldığında milletin sözüne kulak verenle vermeyen ayrılacak. Millet kendisinin sesine kulak verene desteği verecek. Hükümete iştirak etmekten kaçanlara, sorumluluğu yerine getirmeyenlere millet gerekli cevabı verecek. Bir kere daha istikrar kazanacak, milli irade kazanacak."

"GEREKLİ DERSİ MİLLETİMİZ VERECEK"

Davutoğlu, şunları kaydetti: "Türkiye'yi istikrarsızlığa sürüklemek isteyenlere de bu istikrarsızlık beklentilerine fırsat vererek terörü kudurtan kan dökücülere de gerekli dersi milletimiz verecek, 7 Haziran'dan bu yana Türkiye'nin birliğini, dirliğini, kardeşliğini savunan AK parti kadroları ile bunları hedef alanlar arasında net bir ayrım yapacak. Bilsinler ki, 1 Kasım'da bu oyun sona erecek. Milletimiz bütün bu kaos senaryolarını bertaraf kararlılığı gösterecek. Bu kirli oyunları oynayanlara, kan dökerek, can alarak kargaşa çıkaranlara milletimiz gerekli dersi verecek."

AA
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23