• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Darbe başarısız olunca Ekrem Dumanlı'nın ayarları fena bozuldu

Yeniakit Publisher
2015-04-28 17:47:00 - 2015-04-28 17:56:27
Darbe başarısız olunca Ekrem Dumanlı'nın ayarları fena bozuldu

Hapisaneden adam kaçırmaya kalktılar da işi yüzlerine gözlerine bulaştırıp suçüstü oldular ya, Ekrem’in ayarları fena bozulmuş. Hukuka saygı duyan hiçbir hakimin adamlarını serbest bırakmayacağını anlayınca, kendi adamlarına korsan karar çıkarttırmak, üstüne bir de böyle yalanlara sarılmak, anca Ekrem’e yakışır.

İşte o yazı:

Önceki gün Türkiye’deki adalet sistemi çok ciddi bir imtihana tabi tutuldu. Sulh ceza hakimlerinin tamamına yapılan itiraz yolu tükenince avukatlar, asliye ceza mahkemelerine başvurdu.

(...) Kapalı itiraz çemberi önceki gün delindi; çünkü sulh ceza hakimlerinin tamamına itiraz edilmiş, bütün hakimler avukat itirazlarının gerekçesine bakmaksızın ret cevabı vermişti. (...) (Yalan! Mesele itiraz yollarının tükenmesi değil, hukuksuz bir şekilde “Tahliye” verecek hakim bulamamaları yüzündendi. (ARŞİV))

Sulh ceza hakimliği, asliye ceza mahkemesinin verdiği tahliye kararını geçersiz sayıp yok hükmünde kabul etmişmiş. İyi de sulh ceza hakimliği bu davanın bir üst mahkemesi değil ki! (...)

(Evet üst mahkeme değil ama, o konudaki tek yetkili mahkeme. Sizin kafakola aldığınız asliye hakimi gibi yetkisiz iş yapmıyor.(ARŞİV))
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bütün zalimlerin baş arzusu kukla bir yargının oluşmasıdır. Hitler de öyleydi. Savcıları, hakimleri vardı Führer’in. (“Devletin damarlarına sızın” diyen zatın hakimleri yok yani... Ya da ona mı diyorsun “Hitler” diye? Ayıp...(ARŞİV))

(...) Birilerinin keyfine göre karar vermek zulümdür ve tarih hiçbir zalimi affetmez. Zalimlere göre değil, kanunlara göre hareket etmeyen evladının da yüzüne bakamayacak, torunlarının da... (Bunları da o asliye ceza hakimine mi söylüyorsun? Bir ayıp daha... (ARŞİV))

EKREM DUMANLI / ZAMAN

Akit Arşiv Sayfasından

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23