• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağında sürpriz isim

Yeniakit Publisher
2017-05-01 07:57:00 -
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağında sürpriz isim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan Cumhurbaşkanı Mukherjee tarafından resmi törenle karşılandı. Öte yandan Erdoğan, uçakta yolculuk sırasında beraberindekilerden geziye dair brifing alırken heyette MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın da yer alması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan  Cumhurbaşkanı Pranab Mukherjee tarafından resmi törenle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21 pare top atışı ve atlı tören birliği  eşliğinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na gelişinde Cumhurbaşkanı Mukherjee ve  Başbakan Narendra Modi tarafından karşılandı.

Mukherjee ve Modi ile tokalaşarak gazetecilere poz veren Cumhurbaşkanı  Erdoğan'ın tören alanındaki yerini almasının ardından Türk ve Hindistan milli  marşları çalındı. Erdoğan, daha sonra tören kıtasını denetledi.

İki ülke heyetlerinin takdiminin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Cumhurbaşkanı Mukherjee ve Başbakan Modi tarafından Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndan  uğurlandı.

Törende Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı  Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı  Berat Albayrak, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Ulaştırma, Denizcilik ve  Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç,  MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile  Türkiye'nin Yeni Delhi Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar da yer aldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A UÇAKTA BRİFİNG 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi temaslarda  bulunmak üzere Hindistan'a gelirken uçakta beraberindekilerden geziye ilişkin  brifing aldı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23