• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan saldırı ile ilgili ilk açıklama

Yeniakit Publisher
2016-06-29 01:05:00 - 2016-06-29 01:26:30
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan saldırı ile ilgili ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu saldırı, terör örgütlerinin masum sivilleri hedef alan karanlık yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Bu saldırının, herhangi bir sonuç elde etmeyi değil, sadece ve sadece masum insanların kanı ve acısı üzerinden dünyaya ülkemiz aleyhinde propaganda malzemesi üretmeyi hedeflediği açıktır." dedi. .

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu saldırı, terör örgütlerinin masum sivilleri hedef alan karanlık yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Bu saldırının, herhangi bir sonuç elde etmeyi değil, sadece ve sadece masum insanların kanı ve acısı üzerinden dünyaya ülkemiz aleyhinde propaganda malzemesi üretmeyi hedeflediği açıktır." dedi.

"Türkiye, terör örgütleriyle mücadelesine sonuna kadar devam edecek"

Erdoğan, "Türkiye'nin terör örgütleriyle olan mücadelesine, ödediği tüm bedellere rağmen, sonuna kadar devam edecek güce, dirayete, imkana sahiptir" ifadesi kullandı.

"Dünyanın terör örgütlerine karşı kararlı bir duruş sergilemelerini bekliyoruz"

"Dünyanın özellikle de Batı ülkelerinin, yönetimleriyle, parlamentolarıyla, medyasıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla terör örgütlerinin bu oyununa karşı artık kararlı bir duruş sergilemelerini bekliyoruz" diyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Herkes şundan emin olsun ki terör örgütleri için İstanbul ile Londra'nın, Ankara ile Berlin'in, İzmir ile Şikago'nun, Antalya ile Roma'nın bir farkı yoktur. Şayet tüm devletler, tüm insanlık olarak el ele verip, terör örgütlerine karşı ortak mücadele yürütmezsek, bugün aklımıza getirmekten dahi korktuğumuz ihtimallerin hepsi de birer birer gerçekleşecektir."

.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23