• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Oktay Sinanoğlu mesajı

Yeniakit Publisher
2015-04-20 13:24:00 -
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Oktay Sinanoğlu mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden Türk bilim adamı Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu için bir taziye mesajı yayınladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden Türk bilim adamı Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu'nun sadece Türkiye'de değil tüm dünyada bilimsel çalışmaları yayınları ve kuramlarıyla her zaman saygıyla yad edileceğini belirtti.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, kuantum kimyacısı, kuramsal kimyacı ve moleküler biyolog Prof. Dr. Sinanoğlu'nun vefatı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Değerli bilim adamı Prof. Dr. Sinanoğlu'nun vefatını derin bir teessürle öğrendiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

''Dünyanın seçkin bilim adamları arasında yer alan Prof. Dr. Sinanoğlu, sadece ülkemizde değil tüm dünyada bilimsel çalışmaları, yayınları ve kuramlarıyla her zaman saygıyla yad edilecektir.

Türkçemizin bilim dili olması yönündeki gayretleriyle de dikkatleri çekmiş olan merhum Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu'na, Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, sevenlerine ve bilim dünyamıza başsağlığı diliyorum.''
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23