• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan havadan denetim

Yeniakit Publisher
2015-04-18 20:04:00 -
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan havadan denetim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu etkinliğinin ardından İzmit Körfez Köprüsü'nün havadan denetledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Salacak’ta "51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu" Tanıtım Etkinlikleri kapsamında basın turuna katılımının ardından Kocaeli’ne gitti.

Erdoğan Kısıklı'daki helikopter pistinden eşi Emine Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Kocaeli'ne hareket etti. Erdoğan'ın pistte olduğu sırada yolda bulunan vatandaşlar el salladı, Erdoğan da vatandaşları selamladı.

KÖRFEZ KÖPRÜSÜ'NÜ HAVADAN DENETLEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmit Körfez Köprüsü üzerinden helikopter ile geçerken incelemelerde bulundu.

Erdoğan'ı, Kocaeli Garnizon Komutanlığı'nda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Kocaeli Garnizon Komutanı Tümgeneral Metin Temel ile diğer yetkililer karşıladı. Garnizon Komutanlığı ve Valiliği ziyaret edecek Erdoğan, Kocaeli Bilim Merkezi ile yapımı tamamlanan tesis ve projelerin toplu açılış törenine katılacak.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23