• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Çocuklarımızı önemsiyoruz. Eğitimi önemsiyoruz”

Yeniakit Publisher
2017-08-26 20:55:44 -
"Çocuklarımızı önemsiyoruz. Eğitimi önemsiyoruz"

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, il genelinde bulunan imam hatip ortaokulu müdürleri ile değerlendirme toplantısı yaptı.

Balıkesir Valiliğinde yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile il genelindeki imam hatip ortaokulu müdürleri katıldı. Okul müdürleriyle tek tek görüşen Vali Yazıcı, okulların sorun ve talepleri hakkında müdürlerden bilgi aldı.

Balıkesir Valiliğinde yapılan toplantıda, taraflar karşılıklı olarak değerlendirmeler yaparak, önümüzdeki dönem için yapılacak bazı çalışmaları istişare etti. Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir’deki İmam-Hatip okullarının tanıtım çalışmalarına ağırlık verilmesi gerektiğini söyledi.

Balıkesir’deki İmam Hatip okullarının gerek sayısal, gerekse niteliksel olarak geliştirilmesi için işbirliği halinde çalışılmasını vurgulayan Vali Yazıcı, " Biz eğitimi her şeyden daha çok önemsiyoruz. Gençlerimizi bilgili ve donanımlı bir şekilde yetiştirmek hepimizin en önemli görevidir. Biz burada size gereken her türlü desteği ve ortamı hazırlıyoruz. Çocuklarımızı önemsiyoruz. Eğitimi önemsiyoruz. Eğitimin paydaşları kendi alanında eğitim konusunda kendilerine düşen işi hakkıyla yapması lazım. Eksikliklerden birbirini sorumlu tutmaksızın görevlerini yerine getirebilmelidir. İşimize odaklanalım. Bizim gündemimizde devamlı eğitim olmalı" dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23