• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çinliler Galatasaray'ı almak istiyor

Yeniakit Publisher
2017-04-29 12:35:00 -
Çinliler Galatasaray'ı almak istiyor

Galatasaray'da yaşanan mali sıkıntı Çinli yatırımcıların da dikkati çekti. Sarı kırmızılıların başkanı Dursun Özbek, Çİnlilerin kulübe ilgi gösterdiğini ve gayri resmi yollarla girişimlerde bulunduklarını söyledi.

Galatasaray'da son zamanlarda yaşanan Finansal Fair Play sıkıntısı Uluslararası alanda da dikkatleri çekiyor. Sarı kırmızılıların başkanı Dursun Özbek konuyla ilgili yaptığı açıklamada Çinli yatırımcıların Galatasaray'ı almak istediğini söyledi.

İşte Dursun Özbek'in Hürriyet'e verdiği röportajdan konuyla ilgili bölüm:

  • "Resmi olarak kulübe ulaşmış yazılı bir teklif yok ama gayri resmi olarak bazı girişimler var. Şu teklif dillendiriliyor; ‘Galatasaray’ın hisselerinin satılması, rahatlık getirecektir. Dünya kulübü olmak için buna evet denmesi gerekiyor’ gibi fikirler geliyor. Burada tavrım ve duruşum çok net... Galatasaray Spor Kulübü, 1905 yılında Galatasaraylılar tarafından kurulmuş ve Türkiye’ye mal olmuş, çok önemli bir markadır. Bugün Galatasaray’ın 30 milyona yakın taraftarı var. Ve Galatasaray bu şekliyle kalmak zorunda. Galatasaray’ın bir zerresini, bir damlasını satmam. Ben Galatasaray’ı satmak için değil, yönetmek için göreve geldim. Satılması yönündeki düşünceleri, görüşleri katiyetle reddediyorum."

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23