• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çin işkencesi asimilasyona döndü

Yeniakit Publisher
2018-02-18 10:35:00 - 2018-02-18 10:38:45
Çin işkencesi asimilasyona döndü

Camileri kapatan, Kur’an-ı yasaklayan, Türk kızlarını Çinlilerle evliliğe zorlayan Çin yönetiminin, cezaevindeki 4 milyon Müslümanın akıl sağlığını bozmak için özel yöntemler kullandığı ve zorla ‘Komünist marşı’ söylettiği ortaya çıktı.

ÖMER FARUK ŞAHİN / ANKARA Maocu Çin yönetiminin Doğu Türkistan’da Uygur Türklerine yönelik baskı ve asimilasyon politikası devam ediyor. Camileri kapatan, ibadeti yasaklayan, Türk kızlarını Çinli erkeklerle evlendirmeye zorlayan, Türkçe’yi yasaklayan ve 4 milyonu aşkın insanı cezaevlerine kapatan Çin yönetiminin, cezaevindeki insanların akıl sağlığını bozmak için özel yöntemler kullandığı belirtiliyor. Müslüman Türkleri asimile ederek dinsiz ve Maocu yapmak isteyen Çin yönetiminin cezaevinde bulunan 4 milyonu aşkın kişiye ne tür işkenceler yaptığı sosyal medyaya düştü.

DÜNYA ÇIKAR İÇİN SESSİZ

Uygur Türklerine karşı Çin yönetimin zulmüne ekonomik çıkarları nedeni ile tüm dünya sessiz kalıyor. Tüm dünyayı Uygur zulmüne karşı sessiz kalmakla tehdit eden Çin yönetimi ise yıllardır uyguladığı zulmü, asimilasyona ve beyin yıkamaya çevirdi. Camileri kapatan, namazı ve Kur’an-ı Kerim’i yasaklayan, Türk kızlarını Çinli erkeklerle evlendirmeye zorlayan, Türkçe’yi yasaklayan ve 4 milyonu aşkın insanı cezaevlerine kapatan Çin yönetiminin, cezaevindeki insanların akıl sağlığını bozmak için özel yöntemler kullandığı belirtiliyor. Müslümanları dinlerinden soğutmak için çeşitli işkenceler yapan Çin askerlerinin, zorla ‘Komünist marşı’ söylettiği videolarla ortaya çıktı. Türklerin internet ve kameralı telefon kullanmasının yasak olduğu bölgeden yurt dışındaki Uygur Türkleri son 1 yıldır hiçbir haber alamıyor.

 

Yeni Akit Gazetesi
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23