• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cimbom işi ilk yarıda bitirdi!

Yeniakit Publisher
2014-09-26 22:59:00 -
Cimbom işi ilk yarıda bitirdi!

Süper Lig'de 4. haftanın ilk maçında Galatasaray ile Sivasspor, Türk Telekom Arena'da karşılaştı.

Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray evinde ağırladığı Sivasspor'u 2-1 yendi.

Karşılaşmanın ilk yarısına hızlı başlayan Sivasspor, Utaka ve Aatif Chahechouhe ile etkili pozisyonlar yakalasa da Galatasaray kalecisi Muslera'yı geçemedi. Galatasaray bu pozisyonlardan sonra toparlandı ve oyundaki etkisini arttırdı. 19. dakikada Olcan Adın'ın kullandığı köşe vuruşunda Chedjou ceza sahasının içinde topu kafayla Sivasspor kalesine gönderdi ve Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra Sivasspor'u kendi sahasına hapseden Galatasaray 32. dakikada Olcan'ın Sivasspor ceza sahasının içinde yerde kalmasıyla bir penaltı kazandı. Topun başına geçen Burak Yılmaz'ın penaltısını Sivasspor kalecisi ilk hamlede kurtarırken dönen topu Burak Yılmaz ağlara gönderdi ve skoru Galatasaray lehine 2-0 yaptı. Bu dakikadan sonra karşılaşmada karşılıklı ataklar olmasına rağmen maçın ilk yarısında başka gol sesi çıkmadı ve Galatasaray ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.
 
Karşılaşmanın ikinci yarısında Sivasspor oyuna hızlı başladı ve yine Galatasaray kalesinde etkili pozisyonlara girdi ancak hem Muslera'yı hemde Galatasaray savunmasını geçemedi. Galatasaray'da yakaladığı kontra ataklarla Sivasspor kalesinde etkili oldu. Karşılaşmanın 70. dakikasında M.Chrisantus Sivasspor adına farkı 1'e indiren golü kaydetti. Karşılaşmada bu dakikadan sonra başka gol sesi çıkmadı ve Galatasaray sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.
 
MAÇTAN DAKİKALAR
 
1' İlk düdük çaldı ve karşılaşma başladı. 
 
2' Maçın henüz ilk dakikalarında Sivasspor sağ kanattan atak geliştirdi. Ceza sahasının içinde John Utaka'nın vuruşu kale çizgisine paralel bir şekilde dışarı çıkıyor.
 
4'  Burak Yılmaz'ın pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Dzemali vuruşunu yaptı top az farkla auta çıktı. 
 
8' Sivasspor atağında Utaka ceza sahasınında Muslera ile karşı karşıya kalıyor ve vuruşunda Meslera topu iki hamlede kontrol ediyor.
 
11' Sneijder'in kullandığı duran top Sivassporlu oyuncularda kalıyor. Pozisyonun devamında Sivasspor Aatıf ile çok önemli bir gol pozisyonundan yararlanamıyor.
 
14' Da Costa, Dzemaili'ye yaptığı sert faul sonrası hakem tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.
 
19' Olcan Adın'ın kullandığı köşe vuruşunda Chedjou topu kafasıyla Sivasspor kalesine gönderiyor ve Galatasaray'ı 1-0 öne geçiriyor.
 
25' Sol kanattan gelişen atakta Tarık Çamdal ceza sahası içine ortasını açıyor ancak top kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın ellerinde kalıyor.
 
30' İbrahim Toraman ceza sahasının içinde Olcan Adın'ı düşürüyor ve karar penaltı.
 
31' Burak Yılmaz'ın penaltı vuruşunu Sivasspor kalecisi Ertuğrul kurtarıyor ancak dönen topu Burak Yılmaz ağlara gönderiyor ve farkı 2'ye çıkarıyor Galatasaray bu golle.
 
40' Sivasspor'da ilk oyuncu değişikliği. Kadir Bekmezci oyundan çıkarken yerine Hakan Arslan giriyor.
 
41' Felipe Melo, Burhan Eşer'e yaptığı tehlikeli hareket sonrası sarı kart ile cezalandırılıyor.
 
46' Karşılaşmanın ikinci yarısına Galatasaray başlıyor.
 
53' Sneijder'in pasında Dzemaili ceza sahasının içinde topla buluşuyor. Dzemaili'nin vuruşunda Sivasspor kalecisi Ertuğrul topu son anda çıkarıyor.
 
55' Sivasspor'da 2. oyuncu değişikliği. Adem Koçak oyundan çıkarken yerine Macauley giriyor.
 
58' Olcan Adın, Sivasspor kalecisi Ertuğrul!a yaptığı sert hareket sonrası sarı kart görüyor.
 
62' Sol kanatta Cicinho ceza sahası içine topu çeviriyor. Kademeye giren Felipe Melo'dan seken top Aatif Chahechouhe'nun önünde kalıyor. Aatif Chahechouhe sol ayağı ile şutunu çekiyor ancak etkili bir şut olmuyor ve Fernando Muslera topu kolayca kontrol ediyor.
 
70' Sivasspor atağında ceza sahasının içinde Chrisantus'un vuruşu Galatasaray ağlarıyla buluşuyor ve Sivasspor farkı 1'e indiriyor. 
 
77' Galatasaray'da Olcan Adın yerine Hamit Altıntop oyuna girerken Sivasspor'da Da Costa yerine Mehdi oyuna dahil oluyor.
 
84' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Selçuk İnan ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak Ertuğrul Taşkıran topu yumruklayarak uzaklaştırıyor.
 
90' Karşılaşmanın hakemi maçın sonuna 4 dakika ekliyor.
 
GALATASARAY: Muslera, Chedjou, Melo, Semih, Veysel, Selçuk, Dzemaili, Tarık, Sneijder, Olcan, Burak
YEDEKLER: Sinan, Hakan, Yasin, Yekta, Hamit, Bruma, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Cesare Prandelli
 
SİVASSPOR: Ertuğrul, Cicinho, Da Costa, Ümit, Ziya, İbrahim, Burhan, Kadir, Adem, Aatıf, Utaka
YEDEKLER: Korcan, Chrisantus, Cihan, Batuhan, Hakan, Ahmet, Mehdi
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Carlos
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23