• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li belediye FETÖ temizliği yapacak

Yeniakit Publisher
2016-07-28 19:59:00 -
CHP'li belediye FETÖ temizliği yapacak

Türkiye'yi sallayan 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ ile ilgili İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yapılanmasıyla ilgili 'Belediyede çalışanlara yönelik bir belge gelirse, gereğini yapar mısınız?' sorusuna,"Elbette yaparım. İstihbarat birimlerinden alacağımız bilgiye göre bunu mutlaka yapacağız. Bu işin partisi olmaz. Hele benim gibi belediye başkanlığını siyaset dışı yapmaya çalışan ve buna da çok özen gösteren biri olarak" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bir televizyon kanalına katılarak Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün darbe girişimini ve örgütün yapılanmasını değerlendirdi. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Kocaoğlu, 'Eğer size devletin makamlarından mercilerinden, belediyede çalışanlara yönelik bir belge gelirse, gereğini yapar mısınız?" sorusuna net cevap verdi.

"BUNUNLA İLGİLİ GİRİŞİMLERİMİZ VAR"

Kocaoğlu, "Elbette yaparım. İstihbarat birimlerinden alacağımız bilgiye göre bunu mutlaka yapacağız. Bu işin partisi olmaz. Hele benim gibi belediye başkanlığını siyaset dışı yapmaya çalışan ve buna da çok özen gösteren biri olarak. Zaten bu darbe girişiminden sonra burada şu parti, bu parti, bunların hepsi boş. Nasıl emniyet teşkilatına, orduya, yargıya kadar girmişlerse, bizim belediyemize de girmiş olabilirler; çünkü kendilerini çok iyi kamufle ettikleri biliniyor. Kim büyükşehirde yuvalanıyorsa, biz de gereğini yapacağız. Bu konuda hiç kimsenin tereddüdü olmasın. Bununla ilgili girişimlerimiz var; ama benim elimde istihbarat yok. Öyle bir görev ve yetkimiz de yok. İlgili birimlerden alacağımız bilgiye göre uygulamaya hazırız.”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23