• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cemaat yazarından tepki çeken tweet

Yeniakit Publisher
2015-07-28 10:19:00 -
Cemaat yazarından tepki çeken tweet

HDP ve PKK'nin sözcülüğüne soyunan Gülen medyası yeni bir ihanete imza attı.

Şehit binbaşı haberinin ajanslara düştüğü dakikalarda bir tweet atan Bugün gazetesi yazarı Gültekin Avcı, PKK'ya silahların MİT tarafından dağıtıldığı iftirasını attı.

7 Haziran seçimlerinde kapı kapı dolaşarak HDP'ye oy toplayan Paralel Suç örgütü, PKK terörünü aklama çabasına girerek her gün yeni bir ihanete imza atıyor. Müridlerinden topladığı haraçlarla çıkarılan ve bedava dağıtılan gazetelerle Türkiye'ye içeride ve dışarıda ihanet eden suç örgütü, artık iftira ve ihanette sınır tanımıyor.

GÜLTEKİN AVCI'DAN ALÇAK İFTİRA

HDP ve PKK'nin sözcülüğüne soyunan Gülen medyası yeni bir ihanete imza attı. Şehit binbaşı haberinin ajanslara düştüğü dakikalarda bir tweet atan Bugün gazetesi yazarı Gültekin Avcı, PKK'ya silahların MİT tarafından dağıtıldığı iftirasını attı. Gülen'in sosyal medyadaki tetikçilerini bile hayrete düşüren bu alçak yorum sosyal medyada infial yarattı.

SOSYAL MEDYADAKİ PARALELCİLER BİLE İSYAN ETTİ

Gültekin Avcı'nın Türkiye'ye ihanet ederken iftirasına şehit binbaşıyı alet etmesi sosyal medyadaki bazı Paralel örgüt üyelerini bile isyan ettirdi. Gelen tepkiler üzerine geri adım atan Gültekin Avcı, alçak tweeti silmedi. Gültekin Avcı FETÖ davası kapsamında gözaltına alınmış ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Savcıların bu alçak iftira konusunda nasıl bir girişimde bulunacağı merakla bekleniyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23