• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Celal Doğan bir öyle bir böyle

Yeniakit Publisher
2015-08-04 16:46:00 - 2015-08-04 16:57:10
Celal Doğan bir öyle bir böyle

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Arıl Köyü’ndeki Celal Doğan Bulvarı’nın adını değiştirme kararı aldıklarını söyledi. Şahin, bulvarın adının Şehit M.Yalçın Nane Bulvarı olacağını açıklarken, Celal Doğan Parkı’nın ismini değiştirmeyi düşündüklerini de açıkladı.

HABER MERKEZİ - Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Arıl Köyü’ndeki Celal Doğan Bulvarı’nın adını değiştirme kararı aldıklarını söyledi. Şahin, bulvarın adının Şehit M.Yalçın Nane Bulvarı olacağını açıklarken, Celal Doğan Parkı’nın ismini değiştirmeyi düşündüklerini de açıkladı.

CELAL DOĞAN’DAN PİŞKİNLİK!

7 Haziran seçimlerinden üç ay önce HDP’ye katılan ve “Türk ordusuna ve devletine silah sıkılırsa ben yokum” diyen HDP Gaziantep Milletvekili Celal Doğan’ın, PKK’nın asker ve polisine yönelik kahpe saldırının ardından istifa edip etmeyeceği merak ediliyordu. Celal Doğan, büyük pişkinlik göstererk, “HDP şiddete bulaşmadı. Partimden neden istifa edeyim” dedi. HDP Gaziantep Milletvekili Celal Doğan’ın, söz konusu açıklamalarının ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Fatma Şahin, HDP Gaziantep Milletvekili Celal Doğan’ın adının verildiği yerlerle ilgili çalışma yaptıklarını söyledi.

Şahin, ilk olarak, geçtiğimiz günlerde DEAŞ saldırı sonrası hayatını kaybeden Şehit M.Yalçın Nane’nın doğum yeri olan Arıl Köyü’ndeki Celal Doğan Bulvarı için yaptırıma gideceklerini açıkladı. Şahin, Celal Doğan Bulvarı’nın adının Şehit M.Yalçın Nane Bulvarı olacağını açıkladı. Söz konusu teklif, Ağustos ayının ilk meclis toplantısında görüşülecek.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

CELAL DOĞAN PARKI’NIN İSMİ DE DEĞİŞECEK

Fatma Şahin, sosyal medyadan yoğun şekilde Celal Doğan’ın isminin bulunduğunun yerleri değiştirilmesi için baskı gördüklerini belirterek, “Celal Doğal Bulvarı’nın ardından, Celal Doğan Parkı’nın değişmesi için de halkın talebi var. Yazılı başvurunun gelmesinin ardından, o parkın ismini de değiştireceğiz” diye konuştu.

 

Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23