• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Celal Adan: CHP hesap vermeli

Yeniakit Publisher
2015-07-05 14:54:00 -
Celal Adan: CHP hesap vermeli

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Cumhurbaşkanlığı'na layık gördükleri İhsanoğlu'nu Meclis Başkanlığı'na layık görmeyenler, siyasete hizmet ettiklerini hangi yüzle izah edeceklerdir" diye konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, yeni Meclis Başkanının MHP sayesinde seçildiği yönündeki iddialar hakkında açıklama yaptı.

Meclis başkanlığı seçim sürecinde ve sonrasında MHP’ye yönelik karalama kampanyası yürütüldüğünü savunan Adan, yaptığı yazılı açıklamasındaCHP’nin tutumunu eleştirerek “Cumhurbaşkanlığına layık gördükleri Sayın İhsanoğlu’nu Meclis başkanlığına layık görmeyip, üstelik kendi adaylarını olmadık kapılarda icazete gönderenler; nasıl bir akla, siyasete, ahlaka hizmet ettiklerini hangi yüzle izah edeceklerdir? Hem kendi çatı adayını harcamak için kumpas kuracaksın, hem Cumhurbaşkanından icazet alacaksın, hem de bölücülerle iş tutup gizli ittifak yapacaksın. CHP her şeyden önce hangi gerekçeyle Sayın İhsanoğlu’nu desteklemediğinin, kendi adaylarını neden Cumhurbaşkanına gönderdiğinin, bölücülerin birkaç oyu için onlarla hangi pazarlığı yaptığının ve kendi adaylarının Cumhurbaşkanı ile kapalı kapılar ardında ne konuştuğunun hesabını açıkça vermelidir” ifadelerini kullandı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23