• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çapulcular yine devrede

Yeniakit Publisher
2014-07-28 10:57:00 -
Çapulcular yine devrede

Açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaptığı Fatih Terim Stadyumu'nda düzenlenen ve Erdoğanla birlikte gösteri maçı yapan ünlülere Vizyon Belgesi'ndeki gibi linç kampanyası başlatıldı.

Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Seçimi Vizyon Belgesi'ni açıklamasına katılan ünlü isimlere yönelik mahalle baskısının yankılarını dinmeden şimdi de İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın açılış töreninde Başbakan Erdoğan ile gösteri maçı yapan futbol ve sanat camiasından birçok ünlü isme linç kampanyası başlatıldı. Başbakan'la gösteri maçına katılan ünlüler, sosyal medyada adeta eleştiri bombardımanına tutuldu. Linç mesajları şöyle:

"Güle güle Yılmaz Erdoğan! İki yüzlüm, güle güle. Utanmalı senden, Berkin'im bile."

"Tolgahan Sayışman nasıl gider oraya ya sildim haberi olsun :)"

"Acun, Terim, Tolgahan Sayışman Beinm için bitmiştir. İmparator diye biri yoktur benim için."

"Kelebeğin Rüyası ile eşsiz bir sanatçı olmuştum benim için Yılmaz. Senin içn önemi olmasa da benim için artık sadece şovmensin."

BAŞBAKANI SEVİYORUM SUÇ MU?

Avrupa gol kralı ve eski milli futbolcu Tanju Çolak, Başakşehir Stadyumu'na Fatih Terim'in isminin verilmesini sevinçle karşıladığını söyledi. Çolak, "Bu Başbakanımızın kalitesini, Türk futboluna verdiği değeri ortaya koyuyor. Ona yakıştı, teşekkürler Başbakanım" dedi. Erdoğan'ın vizyon toplantısına katıldığı için eleştirildiğini belirten Çolak, şöyle konuştu: "Başbakanı seviyorum, suç mu? Ben sayın Başbakan'ı bugüne kadar hep destekledim, hatta direkt mitinglerinde bulundum. Bizim sevgimiz latifeden değil." Stad açılışına katılmamasına değinen Çolak, şunları kaydetti: "Açılışta sadece Fenerbahçe özellikli olan sporcular vardı,. Organizasyonu yapan sevgili Acun Ilıcalı, Galatasaray ve Trabzonspor'dan açılışa hiçbir futbolcuyu davet etmeyerek ayrımcılık yapmıştır. Ben Acun'u Türk halkının vicdanına bırakıyorum."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23