• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Canlı bomba olduğunu söyleyen şahsa linç girişimi!

Yeniakit Publisher
2016-07-01 16:41:00 -

Adana'da Sabancı Merkez Camii'nde cuma hutbesi okunduğu esnada üzerinde bomba olduğunu ve patlatacağını söyleyen bir şahıs din görevlisini rehin aldıktan sonra cemaate korku dolu anlar yaşattı. Yaşanan izdiham sırasında yaralananlar oldu, camide güven timleri şahsı etkisiz hale getirildi. Dışarı çıkarılan şahıs vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi.

Ramazan ayının son Cuma Namazı için Sabancı Merkez Camii'ne giden Adanalılar dehşet dolu anlar yaşadı. Din görevlisinin hutbe okuduğu esnada siyah giyimli sakallı bir kişi, yanında oturanlara üzerinde bomba olduğunu ve kendini patlatacağını söyleyerek ayağa kalktı. Belinde sarı bir kablo sarılı olan şahıs, Cuma hutbesi okuyan din görevlisini rehin aldıktan sonra mikrofonu eline alıp göğsünü açarak üzerinde bomba olduğunu ve patlatacağını söyleyip dua okudu. 

Bu sırada güven timleri şahsın üzerine atlayarak etkisiz hale getirirken, yaşanan izdihamda çok sayıda kişi yaralandı. İsminin Mahmut Kılıçarslan olduğu öğrenilen kişi, gözaltına alınarak emniyete götürüldü.
Bir görgü tanığı, "Siyah giyimli sakallı bir adam bana 'kendimi patlacağım' dedi. 

Ayağa kalktı. Belini açmış sarı kablolar görünüyordu. O sırada hocayı rehin aldı. Sonra mikrofonu alıp dua okudu. Ondan sonra vatandaşlar kaçıştı izdiham oldu birbirlerini ezdi" diye konuştu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23