• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bursa yeşil başkent olmaya aday

Yeniakit Publisher
2014-11-29 08:23:00 - 2014-11-29 08:15:32
Bursa yeşil başkent olmaya aday

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak, İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, Müessese Müdürü Nuri Karahasanoğlu ve diğer yetkililerle görüştü.

Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe; “Büyükşehir Belediyesi’nin bu çalışmaları, Avrupa çapında ses getirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleriyle ‘Tarih Başkenti’ olan Bursa, şimdi de ‘2017 Avrupa Yeşil Başkenti’ unvanına aday oldu. Bugüne kadar 7 kentin ‘yeşil başkent’ unvanı kazandığı Avrupa Yeşil Başkenti Yarışması’nın 2017 yılı adayları arasına 8 ülkeden 12 şehir girerken, Türkiye; Bursa ve İstanbul ile aday listede yer aldı” dedi.

HABER MERKEZİ - Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden gazetemize nezaket ziyareti gerçekleşti.  Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ziyaretinde, gazetemiz İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, Müessese Müdürü Nuri Karahasanoğlu, Genel Yayın Koordinatörümüz Hasan Karakaya, Yayın Kurulu Üyesi Kadir Demirel ve Dağıtım Müdürü Fazlı Turunç ile görüştü. Gazetemizin yeni binası için “hayırlı olsun” dileklerinde bulunan Başkan Recep Altepe, yeni binanın Akit gazetesine yakıştığını söyledi.

BURSA İÇİN DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Bursa’daki faaliyetlerinden bahseden Altepe, ulaşımdan çevreye, spordan tarihi mirasa kadar her alanda 20 yıllık yatırımdan fazlasını 5 yıla sığdırdığını söyledi. 2014 yılını da yeni yatırımlarla dolu dolu geçirdiğini kaydeden Altepe; “Yeni açılan yol ve kavşaklarla ulaşım nefes alırken, yeni teleferik, Bilim Teknoloji Merkezi, Bursaray Kestel Hattı gibi dev yatırımlar 2014 yılında Bursalıların hizmetine sunuldu. Göreve geldiğimiz ilk günkü hizmet aşkı, aynen devam ediyor. Bursa için daha yapacak çok işimiz var, kaybedecek zamanımız yok” dedi.

Bursa’nın yeniden ‘Yeşil’ kimliğiyle öne çıkması hedefiyle yeşil alan ve park çalışmalarının yanında kentin altyapısını da tümüyle elden geçirdiklerini belirten Başkan Altepe; “Büyükşehir Belediyesi’nin bu çalışmaları, Avrupa çapında ses getirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleriyle ‘Tarih Başkenti’ olan Bursa, şimdi de ‘2017 Avrupa Yeşil Başkenti’ unvanına aday oldu. Bugüne kadar 7 kentin ‘yeşil başkent’ unvanı kazandığı Avrupa Yeşil Başkenti Yarışması’nın 2017 yılı adayları arasına 8 ülkeden 12 şehir girerken, Türkiye; Bursa ve İstanbul ile aday listede yer aldı” diye konuştu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23