• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu PKK yandaşları kamudan atılacak mı?

Yeniakit Publisher
2017-03-28 07:02:00 - 2017-03-28 02:34:20
Bu PKK yandaşları kamudan atılacak mı?

Kamu kurumlarına sızmış olan terör örgütü yandaşlarının ihraç işlemlerini hızlandıracak olan kararın Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından gözler, maaşını devletten alan ancak terör örgütlerine maşalık yapan militanlara çevrildi.

YAVUZ SELİM  / İSTANBULPKK yandaşlığı deşifre olan ve hakkında mahkûmiyet kararı bulunan Helin Doğan ile örgüt üyeliğinden hapis yatan Serkan Ayalp öğretmenlik görevine devam ederken, Vahhac Alp gibi terör yandaşı bir isim kamuda doktor olarak istihdam ediliyor.

PKK’CILIKTAN MAHKÛM OLDU, ÖĞRETMENLİĞİ DEVAM EDİYOR

Resmi Gazete’de yayınlanan kararla gözlerin çevrildiği ilk isim, devletten maaş alan ancak devlete ve millete kurşun sıkan bölücü terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptığı gündeme gelen öğretmen Helin Doğan. Bahçelievler Siyavuşpaşa İlkokulu öğretmeni Helin Doğan, sosyal medya hesabındaki terör örgütü PKK yanlısı paylaşımları nedeniyle yargılanmış, dava sonucunda Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi Doğan’ı 1 yıl 6 aylık hapis cezasına çarptırmıştı. Kesinleşmiş mahkûmiyet kararı bulunan Helin Doğan, hâlâ Siyavuşpaşa İlkokulu’nda 4-6 yaş arası minik yavrularımıza ders vermeye devam ediyor.

PKK ÜYELİĞİNDEN HAPİS YATTI, ŞİMDİ BEYOĞLU’NDA ÖĞRETMEN!

Bakanlar Kurulu kararıyla kamudan atılması gündeme gelen diğer isim Serkan Ayalp. İstanbul Okmeydanı Piripaşa İlkokulu’nda silahlı terör örgütü üyeliğinden tutuklanıp, bilahare tahliye olan Serkan Ayalp öğretmen kadrosunda barındırılmaya devam ediyor. Piripaşa İlkokulu’nda sınıf öğretmenliği yaptırılan Serkan Ayalp, silahlı terör örgütüne üye olduğu gerekçesiyle 5 Haziran 2012 tarihinde tutuklanmış ve 4 ay boyunca cezaevinde yatmıştı. “Minicik yavrularımız kimlere emanet” diyen öğrenci velilerinin şikayetlerine rağmen PKK’lı öğretmen, görevine devam ediyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

PKK sempatizanı Vahhac Alp

Destan Yörük kod isimli terörist Ayşe Deniz Karacagil’in fotoğrafını 21 Haziran 2014 tarihinde Facebook hesabı üzerinden paylaşan Vahhac Alp, fotoğrafın altına “Halkımızın gelini kınalamış elini” şeklinde mesaj yazarak PKK’ya olan hayranlığını gizlemediği belirlenmişti. Böylesine PKK sempatizanı olan Vahhac Alp’in, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Polikliniği’nde doktor olarak görev yaptığını gazetemiz Akit yaptığı haberler ile okuyucularına duyurmuştu.

 

Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23