• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu kadarı pes dedirtti, yüzsüzlüğün bu kadarı!

Yeniakit Publisher
2017-01-27 15:47:00 - 2017-01-27 15:50:13
Bu kadarı pes dedirtti, yüzsüzlüğün bu kadarı!

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde dilenen doğuştan engelli Gülay T. kendisine müdahale etmeye gelen zabıta ekiplerini şaşkına döndü.

İslahiye Belediyesi Zabıta ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Kurtuluş Sokak’ta dilenen kadın ihbarı üzerine gittiği sokakta, 2 bacağı olmayan Gülay T.’yi suç üstü yakaladı. Kadını karakola götürüp ceza kesmek isteyen zabıta ekipleri, kadının yalvarması üzerine tereddüt yaşadı. Zabıta ekipleri, kadının sosyal yardım vakfı ve derneklerin yaptığı giyim, yakacak, gıda ve nakit para gibi bir çok yardımdan faydalandığını belirledi. Kadının 3 ayda bir 1500 TL olarak ödenen dul ve yetim aylığı da aldığını öğrenen zabıta ekipleri, kadının ayrıca emekli maaşı için de müracaatta bulunduğunu fakat aldığı dul ve yetim aylığı nedeniyle bu aylığın bağlanamadığını tespit etti.

 

Ağlayarak kurtulmaya çalıştı

Gülay T, zabıta ekiplerinin maaşı bulunduğunu söylemesi ve halen neden dilendiğini sorması ile ağlamaya başladı. Gülay T. kimsesinin bulunmadığını ve bir daha dilenmeyeceğini söyleyerek ağladı. Zabıta ekipleri daha önce de dilendiğini belirlediği kadından bir daha dilenmemesi sözü aldı. Zabıta ekipleri, kadına bir daha yakalanması halinde maaşının iptal edileceğini söyleyerek, uyardı.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Motosiklet tuttular, kucakta taşıdılar

Gülay T. paraya ihtiyacı olduğu için dilenmek zorunda kaldığını söyleyerek, bu nedenle soğuk ve yağışlı havaya aldırış etmeden dışarı çıktığını ifade etti. Zabıta ekipleri uyarısının ardından kadının olay yerinden ayrılmasını istedi. Gülay T.’nin ayakları olmadığı için gidemeyeceğini söylemesi üzerine, kadının durumuna üzülen zabıta ekipleri sepetli motosiklet buldu. Motosikletin taşıma ücretini de ödeyen ekipler, kadını kucakta taşıyarak motosikletin sepetine bindirdi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23