• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu fotoğrafın ardından şok iddia!

Yeniakit Publisher
2015-11-30 10:49:00 -
Bu fotoğrafın ardından şok iddia!

Spor yorumcusu Serhat Ulueren Galatasaraylı futbolcuların Hamza Hamzaoğlu'nun 'kuyusunu kazdığını' iddia ederken, Burak Yımaz'ın gol sonrası Mustafa Denizli'ye koşmasını kanıt olarak gösterdi.

Galatasaray'ın yeni teknik patronu Mustafa Denizli, Kasımpaşa maçında attığı golden sonra kendisine koşan Burak Yılmaz'a, taraftarları işaret ederek, "Bana değil onlara git" demişti. Spor yazarı Serhat Ulueren bu fotoğraftan yola çıkarak Hamza Hamzaoğlu'nun takımdan gönderilmesi ile ilgili flaş iddialarda bulundu.

Vatan Gazetesi yazarı Ulueren'in bugünkü köşesindeki yazının bir bölümü şu şekilde;
"Elbette beni şaşırtan önemli hususlar vardı G.Saray'da. Maç öncesi yedek oyuncu Tarık'ın da Sneijder'in yolundan gitmesi ve canlı yayında, “Mustafa Hocamız her birimizle ayrı ayrı ilgilendi, gelmesi çok iyi oldu” açıklaması yapması gerekir! Burak'ın golü attıktan sonra, -ısrarla- 'bana gelme' diyen Denizli'ye gidip sevinç yaşaması, Burak ve Selçuk'un yalandan mı, gerçek mi çözemedim ama kapışmaları, Yasin'in tavır yapmadan çıkıp Denizli ile tokalaşmaları garibime gitti.

Zaten kafamda soru işareti vardı, dün çözdüm. Ve kesin olarak artık inanıyorum. Hatta %100. “Hamzaoğlu'nu bu takımda futbolcular yemiş!” Yani bir başka deyişle kuyusunu kazmışlar. Yönetim de yalan-yanlış sebeplerle Hamza Hoca'yı görevden almış. Hamzaoğlu o kadar saf bir insan ki, futbolcuların bu kabak oyar gibi altını oymalarını bile anlayamamış, süzememiş. Vah be Hamza vah.. Sen ne talihli, bir o kadar da talihsiz adammışsın. Sen ne büyük kötülük yapmışın G.Saray'a 3 kupa kazandırarak. Sen ne büyük kötülük yapmışın G.Saray'a sözleşmene tazminat maddesi koydurmamışsın."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23