• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Brezilyalı yıldız Türk olmak istiyor!

Yeniakit Publisher
2015-09-03 11:53:00 -
Brezilyalı yıldız Türk olmak istiyor!

Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü Fernandao, Türk milli takımında oynamak istediğini açıkladı.

Fenerbahçe Dergisi'nin eylül ayı sayısına açıklamalarda bulunan Fernandao, "Brezilya Milli Takımı'nda oynamayı hiçbir zaman düşünmedim. Bir gün Türk Milli Takımı'nda oynama fırsatım olursa, benim için büyük bir keyif olur" şeklinde konuştu.

EN BÜYÜĞE GELDİM

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor forması giyerken daha büyük takıma transfer olmayı hedeflediğini vurgulayan Fernandao, "Bursaspor'a geldiğim ilk günden bu yana performansımı üst düzeyde tutmaya çalıştım. Hedefim; Türkiye'nin en büyük takımlarında forma giymekti. Bunu da başardım. Şu anda Türkiye'nin en büyük ve en önde gelen takımlarından birindeyim" ifadelerini kullandı.

HEDEF FİNAL!

Brezilyalı golcü yıldız "Fenerbahçe'de atacağım gollerle takımıma katkı sağlamak istiyorum. İnsanların benim kapasitemi gördüğünü düşünüyorum. Bunu üst düzeyde göstermeye devam edeceğim. Hedefimiz her zaman için zirvede yer almak. İyi bir antrenöre ve iyi oyunculara sahibiz ve Fenerbahçe'yi iyi yerlere getireceğimize inanıyoruz. UEFA Avrupa Ligi'nde çok iyi yerlere gelme şansımız var. Finale kadar gidebiliriz. Ben o ışığı görüyorum" açıklamasında bulundu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Fernandao hocası hakkında ise "Vitor Pereira, her oyuncuya eşit mesafede olduğunu hepimize hissettiriyor. Antrenmanlarda hiçbir zaman ayrım yapılmıyor. Son antrenmana kadar tüm oyuncular bir arada çalışıyor. Bütün oyuncular bu takımda oynayabileceğini ve bu takımda şansı olduğunu biliyor. Ne istediğini bilen ve bize de bunu aktarabilen bir antrenör. Aynı dili konuşuyoruz ve bunun benim için bir avantaj olduğuna inanıyorum. Onun benden istediklerini çok iyi anlayabiliyorum" şeklinde ifadeler kullandı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23