• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Borcuna sadık kiracıya müjde!

Yeniakit Publisher
2016-07-02 14:46:00 -
Borcuna sadık kiracıya müjde!

Dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker Türkiye, Türkiye’nin ilk ve tek kredi bürosu Kredi Kayıt Bürosu, emlak sektörü ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Coldwell Banker brokerlerı Findeks işbirliği sayesinde “Findeks Kredi Notu”nu kullanarak kişilerin daha önceki borçlarını düzenli ödeyip ödemediği bilgisine saniyeler içerisinde ulaşabiliyorlar.

Kredi Kayıt Bürosu (KKB) ev sahipliğinde Fuatpaşa Yalısı’nda düzenlenen iftar yemeğine İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı Nizameddin Aşa, Tüketici Sorunları Derneği(TÜSODER) Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu ile TÜSODER Başkanı Av. Rıdvan Yıldız, Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr.Gökhan Taş’ın yanı sıra Coldwell Banker Türkiye emlak ofisleri temsilcileri katılım gösterdi.

BORCUNA SADIK KİRACI AVANTAJLI

Kredi Kayıt Bürosu Stratejik Planlama ve Kurumsal İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Koray Kaya, iftar öncesinde yaptığı açılış konuşmasında gelinen son noktada emlak sektörünün öncü kurumları ile işbirliği içerisinde olduklarını vurgularken “Hayatımızın her evresinde karşımıza çıkan Findeks Kredi Notu emlak sektörünün de önemli bir parçası konumunda.  Kişilerin daha önceki borçlarını düzenli ödeyip ödemediği bilgisine saniyeler içerisinde ulaştıran ve 1 ile 1.900 arasında değişen bu not ışığında kişinin borcuna sadık bir insan olup olmadığı da anlaşılabiliyor. Böylece şimdiye kadar borcunu düzenli ödeyen kiracı adayları itibar kazanırken ev kiralamalarında da bunu depozito miktarı ve teminat verme konusunda bir avantaja dönüştürebiliyor. Findeks Kredi Notunun emlak sektöründeki yerine inanan ve bu konuda destekleyici ifadeleri ile yanımızda olan İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası ve TÜSODER’e gönülden teşekkürlerimizi iletiyoruz.” açıklamasında bulundu

İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı Nizameddin Aşa “Kişilerin kredi notları ile borç ödeme durumlarını önceden görmek kiracıların güvenilirliğini belirlemek açısından son derece önemli. Bu nedenle Findeks Kredi Notu’nun sektörümüz için oldukça faydalı bir mekanizma olduğunu söyleyebilirim.” dedi.

EMLAK EN ÇOK KAZANDIRANDIR
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş “Dünya üzerinde en çok kazandıran yatırım aracı gayrimenkuldür. Dövize ya da altına yatırım yapan yatırımcılar, kârlarını olgunlaştırmak için daha akıllıca bir hareketle gayrimenkule yatırım yapmalılar. Gayrimenkul sektörü girişimcisine de en çok kazandıran sektördür. Dünyada yüz bin dolar yatırımla milyon dolar kazanabileceğiniz bir başka girişim modeli yoktur. Coldwell Banker’da brokerlarımızın franchise yatırımları 6-8  satıştan sonra kendilerine dönmektedir” dedi.

BROKERLARIMIZI “GÜVEN” İLE DESTEKLİYORUZ

Findeks ile işbirliklerine de değinen Dr. Gökhan Taş, “Findeks’le yaptığımız işbirliğimiz sayesinde gayrimenkul danışmanları ve brokerlarımızı “güven” ile desteklemeye devam ediyoruz. Geçmişte kişileri tanımak önceden pek de mümkün değildi. Ancak Findeks Kredi Notu sayesinde kiracıların ödeme performansı hakkında bir öngörüde bulunabiliyoruz. Böylece kirasını zamanında ödemeyenlerin yaşatabileceği maddi manevi kayıpların da önüne geçebiliyoruz. “ şeklinde konuştu.

Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş,  iftara katılan misafirler için “Çekilin, Ben Doktor Değilim” isimli kitabını imzaladı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23