• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"BOP'a, teröre, darbelere, İsrail'le yapılan anlaşmaya hayır"

Yeniakit Publisher
2016-08-25 08:55:00 - 2016-08-25 09:05:27

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından Fatih Saraçhane Parkı'nda düzenlenen basın açıklamasında "BOP'a, teröre, darbelere, İsrail'le yapılan anlaşmaya hayır" denildi.

Saraçhane Parkı'nda toplanan yüzlerce partili, İsrail'le yapılan Mavi Marmara davası anlaşmasını kınarken, teröre, darbelere ve Siyonistlerin Büyük Ortadoğu Projesi'ne de tepki gösterdi.
 
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Birol Aydın yaptığı açıklamada, "Siyonist İsrail'le yapılan bu anlaşma hiçbir şekilde kabul edilemez. Bu, Mavi Marmara'ya ihanet olur. Bunu sadece biz değil, bütün AK Partili kardeşlerimiz ve bütün milletimiz de reddediydor. Ümit ediyoruz ki, İsrail'e terörist devlet diyen Cumhurbaşkanımız, bu anlaşmayı onaylamayacaktır" dedi.
 
 
Aydın, İsrail'le yapılan ve çoğu maddesinin Türkiye aleyhinde olan Mavi Marmara davasından vazgeçilmesi öngörülen anlaşmanın, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından veto edilmesini istedi. Aydın, "Siyonist İsrail'le yapılan bu anlaşma hiçbir şekilde kabul edilemez. Bu, Mavi Marmara'ya ihanet olur. Bunu sadece biz değil, bütün AK Partili kardeşlerimiz ve bütün milletimiz de reddediydor. Ümit ediyoruz ki, İsrail'e terörist devlet diyen Cumhurbaşkanımız, bu anlaşmayı onaylamayacaktır" dedi.
 
 
MİLLET, PLANLARINI BAŞLARINA GEÇİRDİ
 
15 Temmuz darbe girişimiyle milletin iradesinin galip geldiğinin altını çizen Aydın, Batılı devletleri şu sözlerle eleştirdi: "15 Temmuz göstermiştir ki, hiçbir işbirlikçilik bu ülkede bundan sonra amacına ulaşamayacaktır. Ey Siyonistler, sizin 5 bin 700 yıllık planınız, kıyamete kadar plan olarak kalacak ve siz de Cehenneme gideceksiniz. Ey sömürgeci, çıkarcı Batı, akıttığınız kanın ve gözyaşının hesabını bu millet sizden soracak. Ey Amerika, ey İsrail bu millet 15 Temmuz'da nasıl şehitler vererek planlarınızı başınıza geçirdiyse bundan sonraki planlarınızı da asla başaramayacaksınız."
 
 
"BOP'U ÇÖP SEPETİNE ATACAĞIZ"
 
Siayonistlerin yıllardır gerçekleştirmeye çalıştığı Büyük Ortadoğu Projesi'nin de asla gerçekleşemeyeceğini ifade eden Aydın, "Ey zalimler korkun. Ey mazlumlar ümitvar olun. Yeniden Türkiye ve yeni bir dünya mutlaka kurulacak. BOP'u da, Büyük İsrail Projesi'ni de tarihin çöp sepetine atacağız" diye konuştu.
 
 
TERÖR HİÇBİR ZAMAN KAZANAN OLAMAYACAK
 
Terör örgütlerinin asla kazanamayacağını söyleyen Aydın,"Taşeron terör örgütleri eliyle bu milleti yıldıracağınızı zannediyorsunuz. Kimin nam ve hesabına çalışırsanız çalışın hiçbir terör örgütü, bu milletin birliğini, beraberliğini, huzurunu bozamayacaktır. PKK, PYD, DAEŞ, FETÖ hangisi olursa olsun fark etmez. Sonuçta kazanan mutlaka bu millet olacaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Millî Gazete 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23