• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

''Bizi kahreden, hainlerin içimizden çıkmasıdır''

Yeniakit Publisher
2017-04-26 16:36:51 -
''Bizi kahreden, hainlerin içimizden çıkmasıdır''

Erzurum Valisi Azizoğlu, "Bizi asıl kahreden, hainlerin içimizden çıkmasıdır. Tarihteki bütün Türk devletlerini incelerseniz hiçbiri dışarıdan yapılan saldırılarla yıkılmamıştır'' dedi.

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, "Bizi asıl kahreden, hainlerin içimizden çıkmasıdır. Tarihteki bütün Türk devletlerini incelerseniz hiçbiri dışarıdan yapılan saldırılarla yıkılmamıştır. Hep kendi içindeki hainler ve onların iş birlikçileri tarafından önce güçsüz duruma düşürülmüş, parçalanmış ve sonunda düşmanları tarafından yıkılmıştır. 15 Temmuz'da oynanan oyun da sadece bir darbe girişimi değildi, Türkiye'yi yok etme girişimiydi." dedi.

Erzurum Müftülüğü Konferans Salonu'nda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı mücadele eden gazilerin 15 Temmuz'da yaşadıklarını anlatması amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığının "Tecrübe Konuşuyor, İçimizdeki Kahramanlar" projesi kapsamında program düzenlendi.

FETÖ'nün darbe girişimini il il gezerek halka anlatan 15 Temmuz gazilerinin 79. durağı olan Erzurum'daki etkinlik, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam eden programda daha sonra kum sanatçısı Veysel Çelikdemir, "15 Temmuz" temalı gösteri sundu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Vali Azizoğlu, programda yaptığı konuşmada, Anadolu topraklarında oynanan oyunların devam edeceğini belirterek şöyle konuştu:

"Onlar oyunları sürdürdükçe biz de daha fazla kenetlenerek kutlu mücadelemizi sürdüreceğiz. Dışarıdan oynanan oyunların hiçbiri bizi yıldıramayacak. Onlara karşı her zaman mücadele edeceğiz. Bizi asıl kahreden, hainlerin içimizden çıkmasıdır. Tarihteki bütün Türk devletlerini incelerseniz hiçbiri dışarıdan yapılan saldırılarla yıkılmamıştır. Hep kendi içindeki hainler ve onların iş birlikçileri tarafından önce güçsüz duruma düşürülmüş, parçalanmış ve sonunda düşmanları tarafından yıkılmıştır. 15 Temmuz'da oynanan oyun da sadece bir darbe girişimi değildi, Türkiye'yi yok etme girişimiydi. Allah'a çok şükür ki bunu başaramadılar. Biz birliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece de hiçbir zaman başaramayacaklar."

15 Temmuz gecesi kimsenin evinde oturmadığını, demokrasi ve geleceğine sahip çıkmak için meydanları doldurduğunu anlatan Azizoğlu, milletin o gece tüm dünyaya birlik mesajı verdiğini vurguladı.

Gaziler de 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını katılımcılarla paylaştı.

Kaynak: AA

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23