• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bir dondurma yedi, hayatı değişti! Alıp ilçeye döndü...

Yeniakit Publisher
2017-11-19 17:10:00 -
Bir dondurma yedi, hayatı değişti! Alıp ilçeye döndü...

Ordu Ünye'de yaşayan Engin Yiğenoğlu, bir dondurma firmasının yaptığı çekilişten kazandığı lüks otomobili İstanbul’dan alarak memleketine getirdi.

Ordu'nun Ünye ilçesinde ikamet eden 30 yaşındaki Engin Yiğenoğlu, çekilişle ülke genelinde iki kişiye verilecek arabalardan birinin kendisine çıktığını hatırlattı. Üniversitede iktisat bölümünü bitirdikten sonra 4 yıldır işsiz olduğunu ve ailesinin yanında bisiklet servisi işiyle uğraştığını belirten Yiğenoğlu, 4 liralık dondurmadan çıkan yaklaşık 525 bin lira değerindeki otomobili önce satmayı düşündüğünü ancak ailesiyle aldığı karar üzerine arabayı Ünye’ye getirdiklerini söyledi. 

Yediği dondurmadan çıkan yarım milyonluk lüks otomobili aldı

Yiğenoğlu, kazandığı aracın KDV ve ÖTV'sinin dondurma firması tarafından karşılandığını belirterek veraset intikal vergisini ise kendisinin ödediğini kaydetti. 
Engin Yiğenoğlu, genç yaşta lüks bir otomobile sahip olduğu içinde mutluluk yaşadığını, uzun süre aracını satmayı düşünmediğini ifade etti. 1 lira ile lüks bir otomobile sahip olduğunu vurgulayan Yiğenoğlu, "Çok mutluyum. Umarım herkes benim yaşadığım şansı ve mutluluğu yaşar." diye konuştu. 
Öte yandan Engin Yiğenoğlu tarafından ilçeye getirilen lüks aracı Ünyeliler de meraklı gözlerle inceledi. 

Yediği dondurmadan çıkan yarım milyonluk lüks otomobili aldı
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23