• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bir ayda 1000 aile Eminevim’li oluyor

Yeniakit Publisher
2015-09-04 08:25:00 - 2015-09-04 08:34:25
Bir ayda 1000 aile Eminevim’li oluyor

İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin her yerinde halkın güvenini kazanan şirket, aylık 700 olan satış işlemini en az bine çıkarmayı hedefliyor. 2015 yılın ilk yarsında yüzde 20 büyüyen şirketin öncelikleri arasında dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak kadar modern ve nitelikli konut projeleri üretmek de bulunuyor

Kurulduğu günden bugüne elbirliği sistemiyle vatandaşları faizsiz ev sahibi yapan Eminevim, kimseyi mağdur etmeden hayallerine kavuşturmaya devam ediyor. İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin her yerinde halkın güvenini kazanan şirket, aylık 700 olan satış işlemini en az bine çıkarmayı hedefliyor.  2015 yılın ilk yarsında yüzde 20 büyüyen şirketin öncelikleri arasında dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak kadar modern ve nitelikli konut projeleri üretmek de var.

2015 BEREKETLİ GEÇİYOR

Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, 2015’in ilk yarısında yüzde 20 büyüdüklerini ifade ederek, “2015 yılı bu sektörün altın yılı oldu. Geçen yılın ilk yarısına baktığımızda rakamlarda gözle görülür bir artış var. Bu artışı seçim ve hükümetteki belirsizlik etkilemedi. Aylık 700 kişiyi ev sahibi yaptık. Satışlarımız ise aylık 2500, bu rakamlar Türkiye’de ciddi rakamlar ve buna ulaşabilen başka bir sistem yok. Sektördeki satışlara ve kendi rakamlarımıza baktığımızda sektörün bu kadar büyümesindeki payımız yadırganamaz. 2015 yılının ilk yarısındaki büyümemiz bunu doğruluyor. İnşallah yılsonuna kadar belirsizlikler son bulur ve sektörün önü daha da açılır’’ dedi.

‘BÜTÇESİ DAR OLAN DA GELSİN’

‘’Her firma kendi hitap ettiği kitleye göre projeler üretiyor’’ diyen Üstün,  halkın alım gücüne göre ödeme planları çıkardıklarını belirterek, ‘’İnsanlar, tercih ettikleri projelerde bütçelerini ayarlayarak bir ödeme planına dahil oluyor. Kimi ödüyor, kimi ödeyemiyor. Ama bizim sistemimizde ödeyememe gibi bir sorunla karşılaşmıyorlar. Bütçesi dar olanlara da imkân sağlıyoruz” diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

TERCİH ÇOK, FAİZ YOK

“Vatandaş kendi ödeme planını kendisi seçiyor” mesajı veren Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, şirketlerine müracaat eden vatandaşların kendi ödeme planlarını oluşturduklarını ve 60 aydan 120 aya kadar olan vade aralığını da yine kendilerinin belirlediğini kaydetti. Vatandaşların seçtiği taksit sayısı aynı zamanda o gruptaki kişi sayısını yansıtırken, faiz ödeme ve ödeyemediği taksitten zarar etme durumu söz konusu olmuyor. Vatandaşlar, banka kredisinden uzak bir şekilde faiz ödemeden elbirliği sistemine dahil oluyor. Ayrıca istediği zaman ödemelerini dondurup, istediği zaman kaldığı yerden devam edebiliyor.

NEFES'TE TESLİM, FİKİRTEPE'DE DÖNÜŞÜM

EMİN Şirketler Grubu bünyesinde hizmet veren Eminevim, kentsel dönüşümün simgesi olan Fikirtepe’de şantiyesini kurup konut üretecek. Gün geçtikçe değerlenen semtte 11 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek proje, Kadıköy Evlendirme Dairesi’ne 500-600 metre uzaklıkta yer alıp ofis ve konuttan oluşacak. Emin Üstün, bölgedeki 3. ada sakinlerinin Eminevim’e duydukları güvenle imzaları attıklarını belirterek, projede, akıllı bina teknolojisi, her ailenin rahatlıkla kullanabileceği sosyal tesisler ve her daireye özel depo gibi fonksiyonların yer alacağını söyledi. Eminevim’in Sakarya’da inşa ettiği “Eminevim Nefes” projesinde de teslim günleri başladı. Şirketin faizsiz sistemle satışını yaptığı projelerinden biri olan Eminevim Nefes Sakarya’da daireler 47-77 metrekare arasında değişiyor. 87 konutlu projede daire fiyatları ise 93 bin ile 166 bin lira aralığında değişiyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23