• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Binbaşı'ya demokrasi yürüyüşü sonrası gözaltı

Yeniakit Publisher
2016-07-24 13:55:00 -
Binbaşı'ya demokrasi yürüyüşü sonrası gözaltı

Silifke Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Özcan, demokrasi yürüyüşü sonrasında 15 Temmuz darbe girişimi kapsamında gözaltına alındı.

Silifke Kalesinde düzenlenen Demokrasi yürüyüşü etkinliğine katılan Binbaşı Ali Özcan, Silifke Kalesinin burçlarına asılan büyük Türk bayrağının altında bir dakikalık saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşını okudu.

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir'in Silifke Kalesinde yapmış olduğu konuşmada, "Bugün daha önceden dalgalanmaya devam eden bayrağımızı biraz daha büyüttük. İçinde bulunduğumuz bu süreç tamamladığında da bütün sıkıntılarımızı bir tarafa bıraktığımızda bu memleketin bölünmez bütünlüğüne göz diken, bu milletin birliğine dirliğine, huzuruna, bu milletin mahremine kurşun sıkan ve bu milletin en önemli kurumlarını aziz Türk Milletinin tüyü bitmemiş yetimlerin hakları ile biriktirdiği hazinesinden satın aldığı uçaklarla, helikopterlerle, tanklarla bu ülkenin Meclisini bu ülkenin Cumhurbaşkanlığını, bu ülkenin Genel Kurmay Başkanlığını, Özel Hareket Daire Başkanlığını, alçakça bombalayacak kadar canileşmiş, insanlıktan uzaklaşmış ve birilerinin uşağı haline gelmiş FETÖ'nün bu ülkenin başına açmaya çalıştığı kalkışma tamamen bertaraf edildiğinde tekrar burada yine buluşacağız" dedi.

FETÖ'CÜ OLDUĞU İDDİASIYLA GÖZALTINA ALINDI

FETÖ'cü olduğu iddia edilen Binbaşı Ali Özcan, Kaymakamın bu konuşmalarını dinledikten sonra gözaltına alındı.  Gözaltına alınan Binbaşı Ali Özcan, bir albay ve savcı tarafındanMersin'e götürüldü.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23