• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beylikdüzü’nde lüks restoran kundaklandı

Yeniakit Publisher
2015-10-03 07:58:00 -
Beylikdüzü’nde lüks restoran kundaklandı

Beylikdüzü’nde bir sitenin giriş katında bulunan iki katlı restoran, kimliği belirsiz kişilerce benzin dökülerek kundaklandı.

Olay, Beylikdüzü, Barış Mahallesi, Karadeniz Caddesi üzerinde saat 01.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bir sitenin giriş katında bulunan 2 katlı restoran, kimliği belirsiz kişiler tarafından benzin dolu bidonlarla yakılarak kundaklandı. Restoranın giriş katında başlayan yangın alt kata da sıçrayarak büyüdü. Site sakinlerinin İhbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın sonucu işyerinin giriş katı tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken alt katında da maddi hasar oluştu. Olay Yeri İnceleme ekipleri, olaydan sonra restoran içerisinde ve çevresinde inceleme yaptı. Restoran önünde 2 adet boş su bidonu bulundu. Kundaklamanın bidonlara doldurulan benzinle gerçekleştirebildiğini belirleyen polis ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı.

Görgü tanığı Cenk Yurteri, “Mal sahibi arka taraftaki tahliye kapısından çıkıp yanımıza geldi. Olayı bize anlattı. Darp edilmek üzereymiş. Güvenliğin önünde kendini yere bıraktı. Siteden insanlar bağırdı, biz de silah sesine benzer bir şey duyduk. İki kişiyi koşarken gördük. Güvenlikte peşlerinden gidiyordu. Büyük bir ihtimalle yangın çıkartmak için benzin de getirmişler. Gördüğünüz gibi mekan tamamen yandı. Yangın aşağı kata da sıçramış. Mal sahibi içerideydi ama müşteri yoktu.” dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23