• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beşir Atalay'dan Koç'a cevap: Tüm küfür ve hakaretlerini kendisine iade ediyoruz

Yeniakit Publisher
2015-01-19 14:16:00 - 2015-01-19 14:20:35
Beşir Atalay'dan Koç'a cevap: Tüm küfür ve hakaretlerini kendisine iade ediyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç'un, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yönelik sözlerine ilişkin, "Tüm küfür ve hakaretlerini kendisine iade ediyoruz. Bu ifadeler ancak kendilerine yakışır" ifadesini kullandı.

Atalay, Twetter hesabından yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç'un, dün düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Davutoğlu ve AK Parti'ye yönelik ifadelerini eleştirdi.

"Koç'un, CHP'nin içler acısı halini yansıtan, seviye düşüklüğünde yeni noktalara ulaşan bir üslup kullandığını" öne süren Atalay, şunları kaydetti: "Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na ve AK Parti'ye siyasi tarihimizde görmediğimiz türden hakaretlerde bulunmuş ve 'münafık', 'inanç taciri', 'şeytanı rehber edinen' türü ifadeler kullanmıştır. Üstelik de bu hakaretlerini 'siyaset dilinde hatırlatmalarda bulunmak istediğini' söyleyerek yapmıştır."

"CHP YÖNETİMİNİ, DAHA DÜZGÜN ÜSLUPLA MUHALEFET YAPMAYA ÇAĞIRIYORUM"

"CHP'nin siyaset dili küfür ve hakaretten ibarettir" ifadesini kullanan Atalay, şöyle devam etti: "Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımıza 'çukurdasın' diyen Koç, aslında kendi bulundukları konumu ifade etmiştir. Öncelikle Koç'un tüm küfür ve hakaretlerini kendisine iade ediyoruz. Bu ifadeler ancak kendilerine yakışır. Edepten nasibini almamış CHP Genel Başkan Yardımcısına şunu hatırlatayım: böyle hakaretlerle bir siyasi parti büyümez. Hakaretlerle konuşmak zayıflık, acizlik, fikir, düşünce ve projeden yoksun olanların işidir.

CHP yönetimini; kendi içinde bitmek tükenmek bilmeyen kavga, çekişme ve ayak oyunlarından dikkatleri başka yöne çekmek için bu tür ucuz söylemlere başvurmak yerine ülkemiz insanı için, onların yarınları için kafa yormaya, halka umut olabilecek projeler ortaya koymaya ve daha düzgün üslupla muhalefet yapmaya çağırıyorum."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23