• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beşiktaş'tan Galatasaray'a: Canınız sağolsun

Yeniakit Publisher
2017-04-21 16:21:00 -
Beşiktaş'tan Galatasaray'a: Canınız sağolsun

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Radyospor'a açıklamalar yaptı.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Çebi, Radyospor'a açıklamalar yaptı.

İşte o açıklamalar:

"Muhteşem bir ortamda, Avrupa'nın en iyi takımlarından birine karşı ortaya konulan bir mücadele var. Ayrıca taraftarlarımız kalitesini Lyon taraftarlarına karşı gösterdi. Penaltılarla elendik bence şans faktörüde var, ayrıca Fabri'ye de çok teşekkür ediyorum. Kendisi muazzam bir performans ortaya koydu."

"Ben UEFA yemeğinde yoktum, takımla beraber olmak istedim, başkanımız oradaydı. Bu karar ölçüsüz adaletsiz bir karar, biz buna gerekli itirazları yapacağız. 10 günlük bir süreç var, tahkimde görüşüleceği gün biz de orada olacağız. Bizim kapalı kapılar ardında konuşacak bir şeyimiz yok. Servet Yardımcı'da bize gerekli desteği gösterecek, onunla da görüşmelerimiz var. Bizim UEFA'ya karşı güçlü argümanlarımız var, Avrupa'nın meşhur adaletini göreceğiz."

"GALATASARAY'IN CANI SAĞOLSUN"
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Galatasaray kulübünün canı sağolsun, böyle eğlenmeyi kendilerine layık gördülerse hayırlı olsun. Ligde içinde bulundukları durumu bu şekilde telafi etmek istiyorlarsa, böyle yapmaları normal. Galatasaray taraftarları da durumun farkında, geçmişle övünmek herkesin hakkı ama böyle yaparlarsa daha da geriye giderler. Ben hiçbir şekilde kaale almıyorum, eğlenmek istiyorlarsa lig de bulundukları konuma baksınlar. Şu an sadece lige konsantreyiz, daha başaracak çok şeyimiz var biz bunu düşünüyoruz.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23