• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye şampiyonluk çelmesi

Yeniakit Publisher
2014-04-21 00:10:00 -
Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye şampiyonluk çelmesi

Beşiktaş, Süper Lig'in 30. haftasında sahasında ağırladığı F.Bahçe ile 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırladı.

SOW YİNE BOŞ GEÇMEDİ


Karşılaşmaya daha iyi başlayan taraf konuk ekip Fenerbahçe'ydi. Orta saha hakimiyetini eline alan sarı-lacivertliler aradığı golü 24. dakikada buldu.
Sol kanatta topla buluşan golcü futbolcu Moussa Sow, ceza sahasına sokuldu ve düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

MOTTA SKORU EŞİTLEDİ


Yediği golün şokunu uzun süre atlatamayan siyah-beyazlılar, ilk yarının son 10 dakikasında kendine geldi. Üst üste ataklar gerçekleştiren ev sahibi ekip aradığı golü 44. dakikada Motta ile burdu. Veli'nin ceza sahası dışından yaptığı vuruş direkten dönerek Motta'nın önüne düştü. Brezilyalı futbolcu da yaptığı sert vuruşla Volkan'nı mağlup etti ve skoru eşitledi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk 45 dakika 1-1 sona erdi.

BEŞİKTAŞ 9 KİŞİ KALDI


Karşılaşmanın ikinci yarısı ilk yarıya oranla daha temposuz geçti. Siyah-beyazlılar ilk dakikalar üstünlük sayısı için bastırsa da aradığı golü bir türlü bulamadı.

Dakikalar 58'i gösterdiğinde Beşiktaş 10 kişi kaldı. İkili mücadele sırasında Emenike'yi düşüren Brezilyalı Ramon Motta, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Rakibinin 1 kişi eksik kalmasını iyi değerlendirmek isteyen Fenerbahçe orta saha üstünlüğünü yeniden eline aldı.

Emenike ve Sow ile tehlikeli ataklar gerçekleştiren sarı-lacivertliler aradığı golü bir türlü bulamadı. Karşılaşmanın son 10 dakikasına girilirken daha atak olan taraf ev sahibi Beşiktaş'tı.

Üst üste ataklar gerçekleştiren siyah-beyazlılar savunma da da ciddi boşluklar verdi. Bu pozisyonlardan birinde ise İsmail Köybaşı rakibine yaptığı faul sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı.

Maçın son anlarında oyuna giren Mustafa Pektemek net bir fırsattan yararlanamayınca Beşiktaş ezeli rakibi F.Bahçe ile 1-1 berabere kaldı.

F.BAHÇE ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN EDEMEDİ


Sarı-lacivertliler, Beşiktaş'ı yenmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecekti ancak 1-1 sona eren maç sonrası şampiyonluk turu önümüzdeki haftaya kaldı.

F.Bahçe gelecek hafta sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23