• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beşiktaşlı Mario Gomez'den ayrılık açıklaması!

Yeniakit Publisher
2016-05-26 01:26:00 -
Beşiktaşlı Mario Gomez'den ayrılık açıklaması!

Beşiktaş'ta kalıp, kalmayacağı belirsizliğini koruyan Mario Gomez, transferiyle ilgili Alman basınına açıklamalarda bulundu. Gomez, 'Opsiyon meselesi iki kulübün arasında olan bir şeydi. Ben kararımı sezon sonunda vereceğimi ilk baştan da söylemiştim. Henüz kararımı vermemiş olmam takımda kalmayacağım anlamına gelmez' dedi.

Beşiktaş'ta bu sezon ligde attığı 26 golle gol kralı olan Mario Gomez transferi için Alman basınından Frankfurter Allgemeine'ye konuştu. 'Başarımı sağlığıma, ritmime ve en çok da Şenol Güneş'e borçluyum.' diyen yıldız futbolcu 'Medyada sürekli İstanbul'da yaşamaktan korktuğum yazılıyor. Öyle bir şey yok. İstanbul'da kendimi güvende hissediyorum' şeklinde konuştu.

İşte Beşiktaşlıların transfer kararını merakla beklediği Gomez'in açıklamaları

  • ''Başarımı sağlığıma, ritmime ve en çok da Şenol Güneş'e borçluyum. Transferimdeki opsiyon meselesi iki kulübün arasında olan bir şeydi. Ben kararımı sezon sonunda vereceğimi ilk baştan da söylemiştim. Opsiyonu kullanmamış olmam, kalmayacağımı göstermez. Beşiktaş bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Şimdi kulübün görevi kaliteli oyuncular transfer edip, Beşiktaş'ı Avrupa'da iddialı bir takım haline getirmek. Gruplara katılmak yetmez. Daha da ileriye gidebilmemiz şart. Birçok statta oynadım, Vodafone Arena gibisini görmedim. Medyada sürekli İstanbul'da yaşamaktan korktuğum yazılıyor. Öyle bir şey yok. İstanbul'da kendimi güvende hissediyorum''

Mario Gomez'in bu açıklamaları Alman basınında 'Gomez Beşiktaş'ta kalacak' yorumlarının yapılmasına sebep oldu. Yıldız futbolcu ile ilgili olarak Beşiktaş ve Fiorentina kulüpleri arasında görüşmelerin olacağını belirten Alman basını oyuncunun transferinin Euro 2016 öncesinde netleşeceğini ifade etti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23