• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Toplantısı sona erdi

Yeniakit Publisher
2017-04-30 15:23:56 -
Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Toplantısı sona erdi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, camia içinde kavga ortamından uzak kalarak çalışmaları gerektiğini söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, camia içinde kavga ortamından uzak kalarak çalışmaları gerektiğini söyledi.

Orman, Vodafone Arena'da gerçekleştirilen divan kurulu toplantısında üyelerin eleştirilerine yanıt verdi.

Tüzük konusunda yapılan eleştirilere değinen Orman, "Tüzüğü yenilemek gerekiyor. Tüzükte birini mutlu ederken, diğer tarafta mutsuzluk oluyor. Kulüp içinde çekişmenin en çok yaşandığı konu tüzük oluyor. İş, yönetimle karşısında duranların kavgasına dönüşüyor. Bunlar beni üzüyor. Kimseyle kavga etmeyelim. Sokaktaki Beşiktaşlılar bizden icraat bekliyor, boşuna boşuna kavga ortamına girmeyelim." dedi."Kavga içine girmemek için tüzüğü getirmedim"

Kavga ortamı yaşanmasın diye şu ana kadar tüzük konusunu gündeme getirmediklerini anlatan Orman, "Şu anda Süleyman abiden (Süleyman Seba) sonra yönetim kurulu olarak en güçlü dönemdeyiz. İsteklerimi yapmak konusunda çok hızlı davranabilirdim. Beşiktaş'ın kendi iç kavgalarını bir tarafa bırakıp, işleriyle uğraşma zamanı... Biz buralara yürüyerek geldik, şimdi koşma zamanı. Bunu da icraatla yapabilir diye tüzük ortaya koymuyorum. Tüzük konusunda herkesin şikayeti var. Kavga içine girmemek için tüzüğü getirmedim." ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Divan kurulunda gerçekleştirilen seçime değinen Fikret Orman,"Keşke buralara gelmeseydi. Bu konu her şeyden önce beni ve yönetim kurulunu üzmüştür. Beşiktaş'ta her zaman muhalefet olacaktır. Bunun yeri divan kurulu değildir, yeri genel kuruldur. Çıkar aday olursunuz. Hırslarınızın zekanızın önüne geçmemesi lazım. Beşiktaş'ı mahkemeden mahkemeye götürmemek lazım. Babam kanserdi. Ölümüne iki ay kala, koltuk değneğiyle geldi, oy attı. Divan kurulu kavga yeri değildir." diye konuştu.

Üyelerin eleştirilerine açık olduklarını vurgulayan Orman, "Bize 'transfer yapmayın' diyeceksiniz. Şampiyon olduğumuzda ertesi gün transfer konuşacaksınız. Mali genel kurul var, gelin ve fazla masraf yaptığımızı, şu transferleri yapmamamız gerektiğini söyleyin. İnsanlar konuşmalı ancak algı oluşturmak üzerine değil. Net konuşurlarsa çözüm üretiriz." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23